Öneri 450 tl klavye önerisi

RuTHLeS

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba ben klavye alacaktım konu açmıştım ama emin olamadım son kez konu açıp sorayım dedim.
Şuan aklımda hyperx aloy core ve monster pusat k3 pro var ama pusata w tuşu basmıyor diyen olmuş başka öneriniz varsa sevinirim ama reddragon olmasın 450tlnin üstüne çıkmamda imkansız lütfen şu kadar fazlasına bu var demeyin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçenizi biraz esnetebilirseniz HP Encoder çok daha iyi iki modelden de. İndirim ile daha ucuza geliyor.

Bütçenizi biraz esnetebilirseniz HP Encoder çok daha iyi iki modelden de. İndirim ile daha ucuza geliyor.
Geçen sefer de söylemiştik ve aşamayacağım demişti galiba. Bütçe esnetemiyordu galiba.

Merhaba ben klavye alacaktım konu açmıştım ama emin olamadım son kez konu açıp sorayım dedim.
Şuan aklımda hyperx aloy core ve monster pusat k3 pro var ama pusata w tuşu basmıyor diyen olmuş başka öneriniz varsa sevinirim ama reddragon olmasın 450tlnin üstüne çıkmamda imkansız lütfen şu kadar fazlasına bu var demeyin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neden redragon markasını istemiyorsunuz?Gayet alınabilir ürünler.

Kanka outume switch alınmaz benim gözümde çok kronik sorunu çıkıyor. k3 de outume az bi bütçeyi yükseltip hp omen encoder alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden redragon markasını istemiyorsunuz?Gayet alınabilir ürünler.
Aynı fiyata daha kaliteli switch varken neden redragon?

Geri