Son sene sınava hazırlanmak

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Hafta içi 3 gün okuldan sonra dershane oluyor. Haftasonu daha rahat, 09-16 arası dershane oluyor sadece.

Çok büyük bi sıkıntı var ama...

Okuldan eve gelince acayip yorgun oluyorum ders çalışmak için enerji bulamıyorum kendimde. Geceleri ders çalışmayı zaten hiç sevmem. Ne yapmalıyım ?

Eve gelince enerji verecek şeyler ye kendi kendine söz verecen birkaç ay dişini sıkacaksın sonra rahat olacaksın

Tecrübeme göre dershane çok iyi bir dershane olmadığı sürece gereksiz ve yorucu oluyor. Benim netlerim pandemiden sonra kendi kendime çalışınca arttı. Şimdiki aklım olsa dershaneye asla para vermem. Youtube gibi birçok kaynak var. Eğer yapabiliyorsan dershaneye gitme derim. Kendine güveniyorsan disiplinliysen evde çalış.

Hafta içi 3 gün okuldan sonra dershane oluyor. Haftasonu daha rahat, 09-16 arası dershane oluyor sadece.

Çok büyük bi sıkıntı var ama...

Okuldan eve gelince acayip yorgun oluyorum ders çalışmak için enerji bulamıyorum kendimde. Geceleri ders çalışmayı zaten hiç sevmem. Ne yapmalıyım ?
Brom aynı sıkıntıdan bence geçtim gerçekten çok zor bir süreç. Uyku düzenine ve beslenme bu dönemde cidden dikkat et, bir plan program uygula az da olsa işleri yoluna sokuyor.

Tecrübeme göre dershane çok iyi bir dershane olmadığı sürece gereksiz ve yorucu oluyor. Benim netlerim pandemiden sonra kendi kendime çalışınca arttı. Şimdiki aklım olsa dershaneye asla para vermem. Youtube gibi birçok kaynak var. Eğer yapabiliyorsan dershaneye gitme derim. Kendine güveniyorsan disiplinliysen evde çalış.
Malesef disiplin diye bir kavram yok bende.

Plansız disiplinsiz hiçbir şey olmaz bunlar olmadan hiçbir şey yapma.
Disiplini dershane ve okul sağlıyor bana. Dershane çok rahat, eve gelince mis gibi dersimi çalışıyordum ama okul çok yoruyor artık. Gözlerim kan çanağı her gün 12 de uyurum bir de her gün ona rağmen.

Disiplini dershane ve okul sağlıyor bana. Dershane çok rahat, eve gelince mis gibi dersimi çalışıyordum ama okul çok yoruyor artık. Gözlerim kan çanağı her gün 12 de uyurum bir de her gün ona rağmen.
Allah yardımcın olsun. Bir şeyler feda etmeden bir şey kazanılmıyor artık. Seni meşgul edecek her şeyden uzak dur. Özellikle insta youtube gibi şeyler.

Malesef disiplin diye bir kavram yok bende.
Bu yıl senin için extrem bir yıl olduğu için bu yıl düzene sok kendini. Mesela en geç 01.00 de uyuyor olmuş ol (okula çok erken gidiyorsan daha erken saatte uyuyor olmuş ol), kendin sabah erken kalkmaya çalış, haftalık ders planı yap kendine. Bu dediklerimi yaparsan mutlaka faydasını görürsün.

Valla hacı ben ne yaptığımı söyleyeyim size
Korkutucu gelebilir ama başka çarem yoktu
Saat 6da uyanıp 2 saat çalışıyordum okula gidiyordum
16da çıkıyordum 16.30da kütüphanede oluyordum çalışmaya başlıyordum
22.30da çıkıp 23 de evde oluyordum namaz kılıp uyuyordum
Sabah devam
Haftasonları da ilk aylar dershaneye gittim baktım ölüyorum, bıraktım. Sonrasında
Pazarları ve cumartesileri sabah 7de kütüphaneye gidip 5te çıkıyordum geri kalan vakti kendime ayırıyordum.
Sonuç : 2000 sayısal yaptım.

Valla hacı ben ne yaptığımı söyleyeyim size
Korkutucu gelebilir ama başka çarem yoktu
Saat 6da uyanıp 2 saat çalışıyordum okula gidiyordum
16da çıkıyordum 16.30da kütüphanede oluyordum çalışmaya başlıyordum
22.30da çıkıp 23 de evde oluyordum namaz kılıp uyuyordum
Sabah devam
Haftasonları da ilk aylar dershaneye gittim baktım ölüyorum, bıraktım. Sonrasında
Pazarları ve cumartesileri sabah 7de kütüphaneye gidip 5te çıkıyordum geri kalan vakti kendime ayırıyordum.
Sonuç : 2000 sayısal yaptım.
Usta Akdeniz Üni Psikoloji istiyorum. 30-50k yapmam lazım. Sosyal hayata düşkünüm ama bu sene bir şekilde geri plana atıcaz mecbur.

Usta Akdeniz Üni Psikoloji istiyorum. 30-50k yapmam lazım. Sosyal hayata düşkünüm ama bu sene bir şekilde geri plana atıcaz mecbur.
Hocam şimdi gelecek 2 haftaua 4 konser ayarladım
Düşün yani
Üniversitede ciddi bir sosyal hayatın olacak zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,485
Üyeler
188,428
Son üye
ank4ldr