Vok İmperial Alınır mı?

GarrysCan

80+
Reaksiyon skoru
159
Linki bu arkadaşlar
İşlemciyi r5 3600 yapacağım.
COOLER MASTER MasterLiquid ML240L RGB 240mm İşlemci Sıvı soğutma ekleyeceğim, Toplam 6800Tl ediyor.
Bu şekilde alınır mı sizce?
Şuan da elimde El capitan var fakat incehesap'tan memnun kalmadık şimdi pc yi iadeye verdik bakalım iade kabul edilirse 6800Tl paramız gelecek. El capitanı alırken anakartı değiştirdim imzada bulabilirsiniz. aynı fiyata artı sıvı soğutmalı sistem daha iyi olur bence. Bir anakartım düşük kalacak VOK sistemi alırsak. El capitana yüksek bir anakart eklemiştim..

Sistem güzel ancak o sıvı soğutmayı eklemek yerine işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirsiniz.

Sistem güzel ancak o sıvı soğutmayı eklemek yerine işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirsiniz.
Ne sıkıntısı olur ki ekran kartı veya işlemcinin. İşlemciyi çok güçlü olarak biliyorum ekran kartıda 2060 a eşit sanırsam..

Bence işlemci yerine ekran kartını yükselt, RX 5700 yap

Ne sıkıntısı olur ki ekran kartı veya işlemcinin. İşlemciyi çok güçlü olarak biliyorum ekran kartıda 2060 a eşit sanırsam..
Ekran kartı yükseltilemiyormuş ancak işlemci yükseltilebiliyor. Sıkıntısı olmaz işlemcinin ancak Ryzen 5 3600 modeli daha iyi bir model. O soğutucu gereksiz bana kalırsa.
Edit: Ekran kartı yükseltilemiyormuş derken NVIDIA ekran kartı seçimi yok demek istemiştim.

Bence işlemci yerine ekran kartını yükselt, RX 5700 yap
r5 3600 fazla ısınan bir işlemci bizzat kendim test ettim, soğutucuya önem vermek hata mı olur ki? Sanırsam dediğim şekilde sistemin performansı El capitanla aynı gibidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı yükseltilemiyormuş ancak işlemci yükseltilebiliyor. Sıkıntısı olmaz işlemcinin ancak Ryzen 5 3600 modeli daha iyi bir model. O soğutucu gereksiz bana kalırsa.
Edit: Ekran kartı yükseltilemiyormuş derken Nvidia ekran kartı seçimi yok demek istemiştim.
Söyledim en başta zaten 3600 yapacağım diye... hem 3600 yapacağım hemde söylediğim soğutucuyu alacağım..

Söyledim en başta zaten 3600 yapacağım diye... hem 3600 yapacağım hemde söylediğim soğutucuyu alacağım..
Gece gece kafa gider tabii, kusura bakmayın :D. Sisteme RX 5700 yapıp geri kalan paraya da soğutucu alınabilir, bunu da düşünün.
r5 3600 fazla ısınan bir işlemci bizzat kendim test ettim, soğutucuya önem vermek hata mı olur ki? Sanırsam dediğim şekilde sistemin performansı El capitanla aynı gibidir.
Tabii ki hata olmaz ancak RX 5700 almak daha mantıklı bu soğutucuyu almaktansa.

Gece gece kafa gider tabii, kusura bakmayın :D. Sisteme RX 5700 yapıp geri kalan paraya da soğutucu alınabilir, bunu da düşünün.

Tabii ki hata olmaz ancak RX 5700 almak daha mantıklı bu soğutucuyu almaktansa.
o zaman soğutucu 750tl 500tl ye wraith prism ,300 tl ilede kartı yükseltelim

Yok Wraith Prism olmasın, 500 ₺'ye çok daha iyi soğutucular var ondan.
Anladım, Çok teşekkürler Hele bi El Capitan'ı iade verebilirsek anca o zaman alabiliriz sistemi o zaman da bir analiz yaparız.

Linki bu arkadaşlar
İşlemciyi r5 3600 yapacağım.
COOLER MASTER MasterLiquid ML240L RGB 240mm İşlemci Sıvı soğutma ekleyeceğim, Toplam 6800Tl ediyor.
Bu şekilde alınır mı sizce?
Şuan da elimde El capitan var fakat incehesap'tan memnun kalmadık şimdi PC yi iadeye verdik bakalım iade kabul edilirse 6800Tl paramız gelecek. El capitanı alırken anakartı değiştirdim imzada bulabilirsiniz. aynı fiyata artı sıvı soğutmalı sistem daha iyi olur bence. Bir anakartım düşük kalacak VOK sistemi alırsak. El capitana yüksek bir anakart eklemiştim..
Tekno KİNG 2 öneririm

+5 TL Farkla SSD'yi değiştir.

Seagate BARACUDA SSD gördüm onu yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr