Paparaya para attım gelmedi

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Ne yapıcam makbuz elimde müşteri hizmetlerini mi arıyayım

Kendi banka hesabından mı attın yoksa babanınkinden falan mı kendiniki değilse para yakın bir zamanda iade edilir.

Ne yapıcam makbuz elimde müşteri hizmetlerini mi arıyayım
Sadece kendi kartın ile para atabiliyorsun diye biliyorum, Eğer kendi kartın ile attıysan ve gelmediyse müşteri hizmetlerini ara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi banka hesabından mı attın yoksa babanınkinden falan mı kendiniki değilse para yakın bir zamanda iade edilir.
Evet, bana da aynısı olmuştu.

Parayı atmeden attım arkadaşlar
Müşteri hizmetlerini ara zaten nerden lara attığını da söylememişsin onlara verirsin en azından bilgi

Açıklama kısmına hata olmadan papara numaranı yazdığına eminmisin?

Sadece kendi kartın ile para atabiliyorsun diye biliyorum, Eğer kendi kartın ile attıysan ve gelmediyse müşteri hizmetlerini ara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, bana da aynısı olmuştu.

papara uygulama ile kullanıyorsan bi çıkış yap tekrar giriş yap paribu uygulamasında gir çık yapmadan aktif olmu

açıklama kısmına papara numasi yazmadiysan gelmez geçmiş olsun ayrıca papara ve banka hesabın aynı kişiye ait olması lazım

arkdaşlar müşreti hizmetleri ni aradım işlem fişi ile ibanınızı mail atın dediler ibanımı nerden öğrenicem

Geri