pc de fps drop sorunum var

04umut76

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,445
merhaba arkadaşlar neredeyse 2 yıllık bir bilgisayarım var.
İşlemci : Ryzen 5 1600
Anakart : MsiB450m pro vdh plus
Ram : xpg d60g 3000mhz
Ekran kartı : sapphire rx590
anlamadığım bir şekilde discordu açınca oyunlarda fps drobu ve takılmalar yaşıyorum daha önce hiç karşılaşmamıştım

Buyuk ihtimal ondan hangi oyunlari oynuyorsun
ama daha önceden bu şekilde bir sorunum yoktu valorant-gtav-battlefield-csgo gibi oyunlar ağırlıklı gtav csgo csgo da bu olmuyor diğer oyunlarda oluyor

ama daha önceden bu şekilde bir sorunum yoktu valorant-gtav-battlefield-csgo gibi oyunlar ağırlıklı gtav csgo csgo da bu olmuyor diğer oyunlarda oluyor
En sikinti yasadigin oyun hangisi?

merhaba arkadaşlar neredeyse 2 yıllık bir bilgisayarım var.
İşlemci : Ryzen 5 1600
Anakart : MsiB450m pro vdh plus
Ram : xpg d60g 3000mhz
Ekran kartı : sapphire rx590
anlamadığım bir şekilde discordu açınca oyunlarda fps drobu ve takılmalar yaşıyorum daha önce hiç karşılaşmamıştım
Knk bir 8 gb ram daha al günümüzde yetmiyor 8.

fps düşüklüğü baya var 1 hafta öncesine kadar 120fps aldığım oyunda 40 60fps e kadar düşüyorum ve sürekli drop oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En sikinti yasadigin oyun hangisi?
valorant ta ya abi dormalde 160-200fps aldığım oyunda mouseyi sağa sola çevirince hareket edince hayvan gibi drop giriyor dc açılınca

Knk bir 8 gb ram daha al günümüzde yetmiyor 8.
d60g var bende 2.eli 450 0ı 600tl bende d30 serisi almayı düşünüyorum

fps düşüklüğü baya var 1 hafta öncesine kadar 120fps aldığım oyunda 40 60fps e kadar düşüyorum ve sürekli drop oluyor

valorant ta ya abi dormalde 160-200fps aldığım oyunda mouseyi sağa sola çevirince hareket edince hayvan gibi drop giriyor dc açılınca
Format at duzelir kdsm

O zaman ramdan değildir o. Çeşitli test programları var. Ekran kartından işlemcisine kadar bütün donanımlarını kontrol et.

Ya da format da deneyebilirsin arkadaşın dediği gibi. Yakın zamanda yeni bir driver kurduysan ondan da olabilir bu sorun.

O zaman ramdan değildir o. Çeşitli test programları var. Ekran kartından işlemcisine kadar bütün donanımlarını kontrol et.

Ya da format da deneyebilirsin arkadaşın dediği gibi. Yakın zamanda yeni bir driver kurduysan ondan da olabilir bu sorun.
donanımlar sağlam ama en son çare format atacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,041
Üyeler
188,200
Son üye
sessizfırtuna
Geri