Online otobüs bileti alırsam o firmanın servisini kullanabiliyor muyum ?

1 saat önceden otobüs terminaline gitmiştik. Otobüs gece 3'de kalkıcaktı ancak biz gece 2'de gitmemize rağmen ve yaklaşık 2 saat beklememize rağmen otobüs gelmedi.
2de gittiğinizde yazıhaneye gidip söyledinizmi peki

Ben sana olanı söylim . Siz yazıhaneye gidip söylemediğiniz icin onlarda otobüse yolcun gelmedi diyip direk geçmişlerdir. Siz sonrasında da gidince bahane üretip internetten aldiginiz icin biz ilgilenmiyoruz diyip geçistirmişler. Direk olarak firmayi arayip sikayette bulunmaliydiniz ama olan olmuş özellikle gece gitcsginiz zaman 1 saat öncesinde olup yazihaneye mutlaka gidip söylemeniz ara ara kontrol etmeniz lazım yoksa mağdur duruma düsebilirsiniz

Ben sana olanı söylim . Siz yazıhaneye gidip söylemediğiniz icin onlarda otobüse yolcun gelmedi diyip direk geçmişlerdir. Siz sonrasında da gidince bahane üretip internetten aldiginiz icin biz ilgilenmiyoruz diyip geçistirmişler. Direk olarak firmayi arayip sikayette bulunmaliydiniz ama olan olmuş özellikle gece gitcsginiz zaman 1 saat öncesinde olup yazihaneye mutlaka gidip söylemeniz ara ara kontrol etmeniz lazım yoksa mağdur duruma düsebilirsiniz
Anladım. Neyse bize ders olsun umarım bir daha yaşamayız. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Ben aldım servis saatini ve yerinide seçtirdi ama peron numarasını bilmiyorum.
Büyük otogarsa gidince yazihaneden tarif eder söylerler. Kücükse zaten 2 3 peron olur anca ama yazıhaneden bileti teslim almayı unutmayın😊. Hayırlı yolculuklar

Büyük otogarsa gidince yazihaneden tarif eder söylerler. Kücükse zaten 2 3 peron olur anca ama yazıhaneden bileti teslim almayı unutmayın😊. Hayırlı yolculuklar
Firmanın satış yapan yerleri de veriyor mu numarayı ve online alınan biletin biletini ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri