- Reaksiyon skoru
- 2,730
SSD yi çıkar Bu bişey silmemeye yemin etmiş Bı sil o verileri sonra bios sıfırla elektirik boşalt tekrar dene veri kalmasin minnacık bı elektrik bile kalmasın
Eğer parayı tamir etmek için alıyorsan sana 200 TL veren arkadaş 50 TL daha versin yenisini alsın bence![]()
Yok silinmiyor. Bazı işlemlerde siliniyor pc kapatıp açınca bütün veriler garip bir şekilde geri geliyor.cmd den silinmiyomu dostum shift f10
diskpart
list disk
select disk bilmemkaç 1 , 2 , 3 herneyse
clean
Biosu niye sıfırlıyom aga? Ayrıca ayrı ayrı pclerde denedim. Olmuyor.SSD yi çıkar Bu bişey silmemeye yemin etmiş Bı sil o verileri sonra bios sıfırla elektirik boşalt tekrar dene veri kalmasin minnacık bı elektrik bile kalmasın
o ssd ye deepfreeze büyüsü yapılmış eskilerdenYok silinmiyor. Bazı işlemlerde siliniyor pc kapatıp açınca bütün veriler garip bir şekilde geri geliyor.
Beni sen sorgulama Format atılmıyor mu başka bir SSD tak Windows kurulu HDD de olur ondan başlat o diski sil sonra tekrar birim oluştur tamamdırYok silinmiyor. Bazı işlemlerde siliniyor pc kapatıp açınca bütün veriler garip bir şekilde geri geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosu niye sıfırlıyom aga? Ayrıca ayrı ayrı pclerde denedim. Olmuyor.
Öylede denedimBeni sen sorgulama Format atılmıyor mu başka bir SSD tak Windows kurulu HDD de olur ondan başlat o diski sil sonra tekrar birim oluştur tamamdır
Eski değilki ssdo ssd ye deepfreeze büyüsü yapılmış eskilerden![]()
Kaç asırlık SSD buÖylede denedim
Eski değilki ssd
ssd eski olmayabilir deepfreeze büyüsü çok eskiÖylede denedim
Eski değilki ssd
Maks 5 aylıkKaç asırlık SSD bu
Garip olay Bu SSD de virüs vardır belkiMaks 5 aylık
SanmıyorumGarip olay Bu SSD de virüs vardır belki
Yokdeepfreeze var bence