İTOPYA SİPARİŞ İPTALİ

Reaksiyon skoru
22
23.11.21 tarihinde itopya üzerinden bir kasa ve monitör sipariş ettim.Daha sonra 2 saat sonra siparişi iptali ettim.72 saat içinde para hesabınıza geçer dediler bugün aradım sordum ve ödeme bankanıza yapıldı diye geri dönüş aldım bankayı arayıp sorduğumda gelen giden yok dediler para hesabıma ne zaman geçer ?

23.11.21 tarihinde itopya üzerinden bir kasa ve monitör sipariş ettim.Daha sonra 2 saat sonra siparişi iptali ettim.72 saat içinde para hesabınıza geçer dediler bugün aradım sordum ve ödeme bankanıza yapıldı diye geri dönüş aldım bankayı arayıp sorduğumda gelen giden yok dediler para hesabıma ne zaman geçer ?
geçer dostum merak etme itopya iade iptal konusunda iyi çalışıyor

Büyük ihtimalle ederler ama merak ediyorsan arayıp sorabilirsin.

Bankanın parayı hesaba yansıtması 1 hafta sürebiliyor. Bu her yerde böyle çoğunlukla.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Para hiç olmasından korkuyordum içim bir nebze olsun rahatladı teşekkür ederim acele etmemin sebebi de yeniden bilgisayar alacağım ama Para düşmüyor hesaba
Dostum fatura varsa para asla hiç olmaz. Site fatura vermese bile bankada aldığın gözüküyorsa sorun yok. Paranı her türlü geri alırsın. Biraz uzun sürebiliyor. Merak etme en geç önümüzdeki hafta içi para hesaba gelir. Merak etme. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,611
Üyeler
189,122
Son üye
Grkm.s
Geri