Nasıl almadın hocam paran gitti mi yani geçmiş olsunAlmadım.Ama benim bahsettiğim yer g2g.
Nasıl almadın hocam paran gitti mi yani geçmiş olsunAlmadım.Ama benim bahsettiğim yer g2g.
İtopya da bu durumu yaşamam dimiAlmadım.Ama benim bahsettiğim yer g2g.
Alamadım kanka.Ne zaman yazsam ödedik dediler.80 tl için uğraşamadım bende.Nasıl almadın hocam paran gitti mi yani geçmiş olsun
Umarım yaşamazsın.İtopya da bu durumu yaşamam dimi
İtopya da bu durumu yaşamam dimi
Benim iptalimden 3 saat sonra onaylandı hocamAlıntıyı görüntüle
Aldığım tarihten 2 gün sonra iade ettim daha değerlendiriliyor diyor. Şans işi.
Alıntıyı görüntüle
Sadede talep mi gönderdiniz? Başka bir adım yoksa beni unuttular .Benim iptalimden 3 saat sonra onaylandı hocam
Hocam 15.000 TL lik kasa ve monitör sipariş ettim daha sonra o fiyata o kasa alınmaz diye bazı arkadaşlar uyardı ve tek çekimle yaptığım ödemeyi iptal ettim 3 saat sonra sipariş onaylandı bunun sebebi ise 2 ürün sipariş ettiğiniz zaman sistem bunu otomatik olarak iade istediğiniz zaman kabul ediyormuş.Ben her gün müşteri hizmetleri ile konuşuyorum canım sıkıldıkça arıyorum Paranızı bankaya yatırdık hesaba geçmesi biraz uzun sürer diyorlar bende sabredemiyorum dolar düşüyor iniyor yeni sistem almam gerekiyor offffSadede talep mi gönderdiniz? Başka bir adım yoksa beni unuttular .