Bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

lenxhit

80+
Reaksiyon skoru
14
Bilgisayar mühendisliği okurken kullanmak için 4-5 yıl götürecek ultrabook arıyorum. Tasarımı güzel olursa ve pil performansı iyi olursa süper olur. Bütçe 8000 TL.

şuna bakabilirsin ama ekran kartına da ihtiyacınız varsa ultrabook önermem doğrusu.

Hatta tam 8000 TL olmasını istersen özelleştir kısmına gelip RAM

Aslına bakarsan değil ama işini çok iyi derece de görür.
İş görür evet fiyatına göre güzel ama pil olarak önemli. Bu model cok uzun pil performansı veremez diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuna bakabilirsin ama ekran kartına da ihtiyacınız varsa ultrabook önermem doğrusu.
Pil olarak ne kadar iş görür sizce? Kodlama vesaire.

İş görür evet fiyatına göre güzel ama pil olarak önemli. Bu model cok uzun pil performansı veremez diye düşünüyorum.

https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-2-1/ buyur uzun pil ömürlü bir laptop.

Tercihini kesinlikle ya MacBook ya da Monster markalı laptoplardan kullanırsan daha iyi olur.

https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-2-1/ Bu attığım laptop senin için gerçekten harika olur hem uzun ömürlü pil desteği hem de sadece 1.05 Kilogram.

hP PAVILION 15-DK0005NT Dostum bilgisayar inşaat ve makina mühendisligindeki 3 arkadaşımda bundan aldı :)

3 mühendisinde bilgiği bir şey var sanırım :) lakin onlar 3 ay önce aldıklarında 4.7 bin liraydı şuan biraz fazla yüksek sanırım

şuan yorumlarında fark ettim pil performansı düşükmüş dostum

hP PAVILION 15-DK0005NT Dostum bilgisayar inşaat ve makina mühendisligindeki 3 arkadaşımda bundan aldı :)

3 mühendisinde bilgiği bir şey var sanırım :) lakin onlar 3 ay önce aldıklarında 4.7 bin liraydı şuan biraz fazla yüksek sanırım

şuan yorumlarında fark ettim pil performansı düşükmüş dostum
Fiyatlar çok uçuk durumda maalesef. Benim için pil performansı çok önemli. Evde olup kullanıcak olsaydım bunu alabilirdim. Tavsiyen için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri