CS:GO Alınır Mı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
Hocam biliyorsunuz ki Counter Strike'ın Global Offensive oyunu piyasaya sürüleli baya oldu. Şimdi yakın zamanda bilgisayar toplamak gibi bir planım var ve sorum şu : Sizce yakın zamanda yeni bir Counter Strike oyunu çıkması muhtemel mi? Yoksa şimdi de alınabilecek bir oyun mu

Hayır yeni oyun çıkmaz almaya da gerek yok 21 level olunca zaten prime oluyorsun ortalama olarak 200 saate fln denk gelir diye düşünüyorum

Alınmaz. Oyunda bilek değil hileler kapışıyor.

Hayır yeni oyun çıkmaz almaya da gerek yok 21 level olunca zaten prime oluyorsun ortalama olarak 200 saate fln denk gelir diye düşünüyorum
yeni cs çıkmaz ve evt alınabilir fakat 21 lv olunca zaten pre oluyorsunuz bu yüzden 77 tl vermeyin

hayır oyunu almana gerek yok zaten ücretsiz hesaptan girince 21 levelde hesap seçkin oluyo

Cs go , source 2 motoruna geçmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda sunucularını 64 bir den 128 bit'e çekecek. Bu kadar yatırım yapılan ve aktif olan bir oyunun daha 5-6 sene yenisi gelmez.

Bence bir oyun çıkarttıklarında belirli bir düzeye göre yapmalılar. Oyunda hem hile hem de pardon ***** kaynıyor. IQ sınırlaması gelmeli. Ne beyinsizler var. Ruslar zaten ayrı bir şeyler.

Hocam biliyorsunuz ki Counter Strike'ın Global Offensive oyunu piyasaya sürüleli baya oldu. Şimdi yakın zamanda bilgisayar toplamak gibi bir planım var ve sorum şu : Sizce yakın zamanda yeni bir Counter Strike oyunu çıkması muhtemel mi? Yoksa şimdi de alınabilecek bir oyun mu
2500 saatim var ve bence alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,154
Üyeler
191,373
Son üye
usta.
Geri