noodle sevenlere sorum var

Knorr Sebzeli Etli, Acılı Domatesli, Körili favorilerim. Indo Mie Tavuk, Köri, Spesiyal, Sebze ve Gurme Soya soslu olanlar da çok güzel. Mideme herhangi bir yan etki de yapmadı. Alerjin olabilir veya reflü vb. mide rahatsızlığın olabilir. Bi kan tahlili ile anlaşılabilir bunlar. Bir dahaki yiyişinde yan etkileri ve rahatsızlıklarını bir not alıp doktorun ile paylaş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Toptancıdan 1,25 TL ye alabiliyorum(indo mie), en az 50 tane almak gerekiyor ama
Reflü olayini oldugunu sanmiyorum da digerlerinden emin degilim. Tekrsr bi bakıcam olmadi dedigin gibi yapicam :)

Paketin icinden hic başka bir parca cıktıgi oldumu bu zamana kadar. Sikayetvar sitesinde hep paylasmislar msrak ettim😅
Ne gibi bir parça? Ben eskiden çok yerdim ama fazla kilo aldırıyor, son zamanlarda çok yemiyorum.

Merhabalar, 2kere farklı markadan noodle yemeyi denedim fakat yiyince 2 gün midemi perişan ediyor. suyunu içiyorum diyemi yapıyor yoksa kalitesizliğinden mi çözemedim sizdede oluyor mu mide yanması vs gibi şeyler
Uyumadan önce ye, öyle yiyom çoğu zaman, yada çiğ yiyorum, çiğ en iyisidir.

Suyunu içme. Sadece noodle u ye, yanında ki baharatlar yerine kendin başka baharat dök. Ben öyle yapıyorum.

Ne gibi bir parça? Ben eskiden çok yerdim ama fazla kilo aldırıyor, son zamanlarda çok yemiyorum.
Ben yediğim zaman bir seferde 5 tanesini yiyordum. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum (y)

Suyunu içme. Sadece noodle u ye, yanında ki baharatlar yerine kendin başka baharat dök. Ben öyle yapıyorum.

Ben yediğim zaman bir seferde 5 tanesini yiyordum. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum (y)
Aa kalan suyunu ictim ikisindede peki suyunu çekmesi icin bir önerin varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,107
Üyeler
197,816
Son üye
Crosshair
Geri