Erdoğan Arnavutluk Deprem TOKİ Törenindeydi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın da katıldığı TOKİ tarafından Laç şehrinde depremzedeler için inşa edilen konutların teslim töreninde konuşma yaptı. 42 milyon avroya mal olan 522 konutun teslim edildiği törende Erdoğan, 'Koronavirüs salgınında o büyük büyük devletler o büyük büyük ülkeler kendi içinre kapanırken sınırları dışındakilere gözlerini yumarken biz hiç bir ayrım yapmadan dara düşen dostlarımızın yanına koştuk. Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak salgına karşı mücadelede dostlarımıza destek verdik, elimizdeki imkanları onlarla paylaştık.' dedi

Lan sana ne? Paylaşmak bereketliyse kendi halkına versene!

Ulan önizlemeden okudum dedim ki bu alexa kesin bunu savunuyodur. jfdzghadfkoghsfıoğghsfıghasjo günahını aldım kanka sorry

'Koronavirüs salgınında o büyük büyük devletler o büyük büyük ülkeler kendi içine kapanırken sınırları dışındakilere gözlerini yumarken biz hiç bir ayrım yapmadan dara düşen dostlarımızın yanına koştuk. Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak salgına karşı mücadelede dostlarımıza destek verdik, elimizdeki imkanları onlarla paylaştık.'
Diğer "büyük" devletler daha akıllıymış. İlk kendi halklarına gereken yardımı yapıyorlar. Bizim gibi kredi verip daha da borç batağına düşürmüyorlar. ABD 3-4 Trilyon Dolarlık yardım yaptı. Bizimki kendi halkına 1,000 TL göndermekten aciz. Ha, ABD ile karşılaştırma sebebim "büyük ülkeler" demesi. Bu bildiğin kafa tutmak :D Çok uçuyorsun Erdo çok! Kendi halkın kurtaracak seni, diğer ülkeler değil :D

Büyük büyük devletler o yüzden büyük halkına önem veriyor gelene geçene para dağıtmıyor.

Reisin yardım etmediği tek ülke Türkiye

Sodayı fazla kaçırmışsın 🤣
Test kitaplarının 100 TL olduğu bir zamandayız, halkı geçtim öğrencilere yardım edilmiyor. İhtiyaç olunan tüm kitaplar alınsa en az 1500 o da en az gidiyor. Yanlışa yanlış de artık lütfen.

ooo dolar düştü mü ya bakıyorum forum soytarısı aktif olmuş :D
Dolar falan geçti artık, coinleri takip ediyorum :whistle:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Test kitaplarının 100 TL olduğu bir zamandayız, halkı geçtim öğrencilere yardım edilmiyor. İhtiyaç olunan tüm kitaplar alınsa en az 1500 o da en az gidiyor. Yanlışa yanlış de artık lütfen.
Yanlışa yanlış derim. Politika bilmeyene de, "Sodayı fazla kaçırmışsın." derim.

Dolar falan geçti artık, coinleri takip ediyorum :whistle:

Yanlışa yanlış derim. Politika bilmeyene de, "Sodayı fazla kaçırmışsın." derim.
Eğer başka ülkelere para akabiliyorsa kendi halkına da aksın. Bu zamlara dur desin. Elektrik bambaşka bir vaka. Politika için başka ülkelere yardım ediyorsa kendi halkını da doyursun. O kadar para yok mu? Cengiz'den 2 ay vergi alsın tamam

Kesin sen onuda düşünce takip etmeye başlamısşındır dolara yaptığın gibi :D
Buralarda harcanıyorsun, yapma : )

Eğer başka ülkelere para akabiliyorsa kendi halkına da aksın. Bu zamlara dur desin. Elektrik bambaşka bir vaka. Politika için başka ülkelere yardım ediyorsa kendi halkını da doyursun. O kadar para yok mu? Cengiz'den 2 ay vergi alsın tamam
2021 yılı boyunca hânelere verilen doğalgazın %80'ini, elektriğin de %50'sini devlet ödedi. 2022 yılında da, bir kısmını hâlen devlet ödüyor.

Biraz araştırırsan, sosyal medyadaki alışageldiğimiz popülist söylemlerden arınırsın.

Son düzenleme:
Geri