Yardım Asus anakartım uefi destekliyormu?

bilgisayar yönetimine gir disk yönetimine tıkla bölüm 1 in karşısında EFI yazıyorsa sistemin UEFI şeklinde kurulmuştur ve destekliyor manasına gelir benim bildiğim bu yardımcı olabilmişimdir inşallah.

bilgisayar yönetimine gir disk yönetimine tıkla bölüm 1 in karşısında EFI yazıyorsa sistemin UEFI şeklinde kurulmuştur ve destekliyor manasına gelir benim bildiğim bu yardımcı olabilmişimdir inşallah.
Pc ye ben önceden kurulum yapmadım ancak bios ve mbr şeklinde kurulmuş. Öncesinde pc ye uefi desteği varken rufus ile bios kurma ihtimali varmıdır?

Asus Prime B250M PLUS modeli anakartım var format atacağım eğer anakartım uefi destekliyorsa disk bölümünü gpt yapıp kuracağım bide anakart bios güncellemesi alıyormuş herhalde yüklememe gerek varmıdır? (beta sürümü bios güncellemesi)
https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B250M-PLUS/HelpDesk_BIOS/

B250 kesinlikle UEFI destekliyordur, UEFI desteği tüm anakartlara DDR2 nin sonunda geldi, B250 de olmama gibi bir şansı yok.

B250 kesinlikle UEFI destekliyordur, UEFI desteği tüm anakartlara DDR2 nin sonunda geldi, B250 de olmama gibi bir şansı yok.
Hocam bios modu eski yazıyor.Ben format usbsi hazırlarken uefi gpt seçip kurulum yapsam sıkıntı çıkarmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bios modu eski yazıyor.Ben format usbsi hazırlarken uefi gpt seçip kurulum yapsam sıkıntı çıkarmı?
s.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri