Yardım Kasa fan hizini nasil kontrol ederim.

Kasa fani yetersiz bence ama bilemedim kasada yetersiz olabilir ustte yer var kasaninda fan yok ustte. Ustede eksoz fani taksam 2 tane muhtemelen yeterli bile olabilir ama emin degilim. Belkide kasa fanlari kotu belkide kasa hava girisi kotu bilmiyom valla
kasa markası ney

ısı değerine göre fan speed artıyor eskiden aynı benimde seninki gibiydi sıcaklık olarak sonra kasa ve işlemci soğutucusu alarak sorunu çözdüm
şuanda boşta ekran kartı sıcaklığım 39 işlmeci sıcaklığımda 39
Bu dedigin degerlerde calisirken ekran kartinin fan hizi degerleri ne onu soyleyebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa markası ney
Performax kasa fotosu bu bak

Ekler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    11.9 KB · Hit: 48
Bu dedigin degerlerde calisirken ekran kartinin fan hizi degerleri ne onu soyleyebilirmisin

Performax kasa fotosu bu bak
%0 seninkide belli bi hzıdan sonra fanları çalıştırıyor 50 diye hatırlıyprum 50 den sonra sıcaklığı düşürmek için fan hızını kendi otomatik ayarlıyor

ben kasanın temiz hava girişinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Kendimdede aynı sorun vardı.Senin kasana benzer bir kasam var öndeki plastik kısımı çıkarttım ısı değerlerim düzeldi.

Kumanda bu ama yok tum tuslari denedim

Kasa fani yetersiz bence ama bilemedim kasada yetersiz olabilir ustte yer var kasaninda fan yok ustte. Ustede eksoz fani taksam 2 tane muhtemelen yeterli bile olabilir ama emin degilim. Belkide kasa fanlari kotu belkide kasa hava girisi kotu bilmiyom valla
Kumanda çalışıyor mu ışıklar değişiyor mu

%0 seninkide belli bi hzıdan sonra fanları çalıştırıyor 50 diye hatırlıyprum 50 den sonra sıcaklığı düşürmek için fan hızını kendi otomatik ayarlıyor
Benimki surekli calisiyor msidan az onceki ayari acmadan once 50yi gecti %24 demi ne calisiyordu 54 55 leri gordu o sekildeydi oyuna girince artiyor tabi

ben kasanın temiz hava girişinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Kendimdede aynı sorun vardı.Senin kasana benzer bir kasam var öndeki plastik kısımı çıkarttım ısı değerlerim düzeldi.
mesh kasa kullanmak en iyisi ön tarafı delikli olduğu için çok rahat hava alıyor bide arkasına toz filtresi koyunca miss

Benimki surekli calisiyor msidan az onceki ayari acmadan once 50yi gecti %24 demi ne calisiyordu 54 55 leri gordu o sekildeydi oyuna girince artiyor tabi
bilgisayarı ilk aldığında böylemiydi ve bilgisayarı nerden aldın

mesh kasa kullanmak en iyisi ön tarafı delikli olduğu için çok rahat hava alıyor bide arkasına toz filtresi koyunca miss
Oylede alirken indirimli bu sekilde aldiydim degistirme butcem yoktu ozamanlar

bilgisayarı ilk aldığında böylemiydi ve bilgisayarı nerden aldın
Pc ilk aldigimdada emin degilmde boyleydi heralde gaming gen den aldim

Öndeki kısım %70 - %80 çıkıyor.Dikkatlice incele kaynak noktası olmaması lazım.

Öndeki kısım %70 - %80 çıkıyor.Dikkatlice incele kaynak noktası olmaması lazım.
her kasanın önü çıkar ama önünü çıkartınca fazla tozlanıcak haberiniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,222
Üyeler
185,388
Son üye
xary07
Geri