emrekrkt34
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Destek için teşekkürler.Daha iyi bile yaparsın şu anda başlarsan.
Destek için teşekkürler.Daha iyi bile yaparsın şu anda başlarsan.
hocam okul döneminde min. o kadar çalışıyorlar daha çok çalışmalısınız 1-2 saat çalışın 10dk mola böyle böyle devam ettirin dinlenirken hiç bir teknolojik alete bakmayın yatmadan önce falan sakın ha bakmayın ea olduğunuz için ezber sizin işiniz telefona falan bakmanız aklınızda kalmasını zorlaştırırDüzgün bir şekilde günde 4-5 saat civarı çalışırsam hedefime girebilme ihtimalim var değil mi ?
Benim 4-5 saat dediğim zaten okul dönemi için. Şuan en az 6 saat falan bakıyorum.hocam okul döneminde min. o kadar çalışıyorlar daha çok çalışmalısınız 1-2 saat çalışın 10dk mola böyle böyle devam ettirin dinlenirken hiç bir teknolojik alete bakmayın yatmadan önce falan sakın ha bakmayın ea olduğunuz için ezber sizin işiniz telefona falan bakmanız aklınızda kalmasını zorlaştırır
Önceden başladım ama azar azar malum okulda oluo ondan pek vakit kalmiodu 15 tatilde abanicam inşallahDaha iyi bile yaparsın şu anda başlarsan.
Bu nette +5 -5 oynama olabilir sınavın zorluğuna göre.Knk 30 türkçe tyt+++
16 Edb 9 sosyal 12 mat Ayt yap 120k gelir.
Adam aklıllı çalışırsan 5 ayda çok rahat yapılır.
Neden? Sınav oyundan çıkıyor da acaba bizim haberimiz mi yok?Ders çalışmak yerine oyun oynadım dahada oynuyorum pişman değilim![]()
Bu nette +5 -5 oynama olabilir sınavın zorluğuna göre.
Anlıyorum da sınavdan sınava farklılık gösterebilir, onu belirtmek istemiştim aslında.Yok hocam normalde 32 net 120 için yeterli ben 37 yazdım az olur çok olmaz diye düşünüyorum.
Anlıyorum da sınavdan sınava farklılık gösterebilir, onu belirtmek istemiştim aslında.