forum siteleri kuralları katı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

magte

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle arkadaşlar merhaba, ben 2 yıldır teknopat üyesi idim ama bu güne kadar,Nedeni ise sürekli basit yazım hatalarımdan ceza vermeleriydi.En saçma olanıda konu açıyorsunuz eğer yazım hatanız varsa konu açılıyor ceza veriyorlar konunuza cevap verenlere cezalı olduğunuz için cevap veremememizdi. 1 hafta öncede bir arkadaşın konusuna yazı yazdım ;Bana 2 hafta ceza verdiler bu iki hafta sürede çok sayıda bilgisayar ile ilgili sorun yaşadım ama bir yere danışamadım en sonunda bu gün burayı keşfettim artık burada takılıcam

Son düzenleme:
TP artık eskisi kadar sert değil.
Herhangi bir foruma üye olurken kuralları kabul ederek üye olursunuz. O yüzden aldığınız uyarı ya da ceza yüzünden ağlamanıza gerek yok, kurallarda yazılı olmayan cezayı vermezler zaten. Ya kurallarına uyarsınız, uymak istemiyorsanız da o ortamın seviyesini düşürmenize gerek yok, çıkarsınız oradan.

Öncelikle arkadaşlar merhaba, ben 2 yıldır teknopat üyesi idim ama bu güne kadar,Nedeni ise sürekli basit yazım hatalarımdan ceza vermeleriydi.En saçma olanıda konu açıyorsunuz eğer yazım hatanız varsa konu açılıyor ceza veriyorlar konunuza cevap verenlere cezalı olduğunuz için cevap veremememizdi. 1 hafta öncede bir arkadaşın konusuna yazı yazdım ;Bana 2 hafta ceza verdiler bu iki hafta sürede çok sayıda bilgisayar ile ilgili sorun yaşadım ama bir yere danışamadım en sonunda bü gün burayı keşfettim artık burada takılıcam
Bunu buraya yazmak yerine technopat modlarına yazsaydınız daha iyi olur çünkü bizi alakadar etmiyo :D

Technopat hariç diğer hiçbir forumda problem yok. Ne kadar laf anlatmaya ve şikayet etmeye çalışsamda bir şey değişmiyor. Saçma sapan bir sebepten illa uyarı yiyorsun. Sanki bazen kasten ceza verdiklerini düşünüyorum gıcıklığına. Öyle değildir ama o kadar altı boş cezalar veriyorlar ki insanı çok öfkelendiriyorlar. Haksız olduğun durumlarda bile bu gereksiz uyarılardan dolayı kabullenemiyorsun. 10 ceza veriyorsalar 7 tanesinin tamamen keyfi.

TP artık eskisi kadar sert değil.
Herhangi bir foruma üye olurken kuralları kabul ederek üye olursunuz. O yüzden aldığınız uyarı ya da ceza yüzünden ağlamanıza gerek yok, kurallarda yazılı olmayan cezayı vermezler zaten. Ya kurallarına uyarsın, uymak istemiyorsan o ortamın seviyesini düşürmenize gerek yok, çıkın oradan.
Çıktım zaten hocam eskisi kadar katı değil mi
ssssss.PNG

Technopat hariç diğer hiçbir forumda problem yok. Ne kadar laf anlatmaya ve şikayet etmeye çalışsamda bir şey değişmiyor. Saçma sapan bir sebepten illa uyarı yiyorsun. Sanki bazen kasten ceza verdiklerini düşünüyorum gıcıklığına. Öyle değildir ama o kadar altı boş cezalar veriyorlar ki insanı çok öfkelendiriyorlar. Haksız olduğun durumlarda bile bu gereksiz uyarılardan dolayı kabullenemiyorsun. 10 ceza veriyorsalar 7 tanesinin tamamen keyfi.
47 tane uyarım var ss ini atsam ekrana sığmaz hazirandan beri varım genelde hep ban yerim

küfüre bak hocam aman aman sinir oldum

Ekler

• pppp.PNG
    pppp.PNG
    8.1 KB · Hit: 43
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri