O kupon 80 lira ve üstü oyunlarda aldığında 60 lira indirim uyguluyor. Yani 80 liralık oyunu 20 liraya almış oluyorsun.Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda epic gamesten indirim kuponuyla oyun satın alan var mı?
Onu biliyorum hocam, bi arkadaş kupon indirimi olmadı kartımda normal fiyatından çekti yazmış öyle bir şey var mı diye soracaktım. Ac odyssey almış 88 lira kuponla 28 oluyor ama 88 çekmişler kartından.O kupon 80 lira ve üstü oyunlarda aldığında 60 lira indirim uyguluyor. Yani 80 liralık oyunu 20 liraya almış oluyorsun.
Ödeme yaparken kuponu seçmiş olması gerekiyor otomatik olarak kuponu kullanmıyor.Onu biliyorum hocam, bi arkadaş kupon indirimi olmadı kartımda normal fiyatından çekti yazmış öyle bir şey var mı diye soracaktım. Ac odyssey almış 88 lira kuponla 28 oluyor ama 88 çekmişler kartından.
Aynı oyunu kuponla aldım 28 tl çekildi arkadaşın kuponu seçmeyi unutmuş olabilir.Onu biliyorum hocam, bi arkadaş kupon indirimi olmadı kartımda normal fiyatından çekti yazmış öyle bir şey var mı diye soracaktım. Ac odyssey almış 88 lira kuponla 28 oluyor ama 88 çekmişler kartından.
Ödeme yaparken kuponu seçmiş olması gerekiyor otomatik olarak kuponu kullanmıyor.
Anladım teşekkürler zaten forumdan bir arkadaştı bahsettiğim konu açmış bununla ilgili, başka şikayet görmedim ben ondan başka ama kafama takıldı sorayım dedim genedeAynı oyunu kuponla aldım 28 TL çekildi arkadaşın kuponu seçmeyi unutmuş olabilir.