Yardım EVGA CLC RGB 240 mm deneyimi olan var mı ?

Performansı iyi ancak eski bir ürün ve fanları gürültülü.

Kullanan çok görürdüm eskiden yabancı forumlarda vs. ancak eski bir ürün. Silverstone PF 240 vardı dün indirimde aynı fiyatlardaydı. Kalite olarak EVGA'nın yanına yaklaşamaz ancak f/p bir ürün. Alanlar memnun

Kullanan çok görürdüm eskiden yabancı forumlarda vs. ancak eski bir ürün. Silverstone PF 240 vardı dün indirimde aynı fiyatlardaydı. Kalite olarak EVGA'nın yanına yaklaşamaz ancak f/p bir ürün. Alanlar memnun
sırf kalitesinden almak istiyorum zaten uzun ömürlü olur diye

Uzun ömürlü olmasını istiyorsan soğutma kanadında kule tipi alacaksın. Sıvı soğutmanın bozulması çok kolay. En çok sıvı soğutucular da pompa arızası görülür. Her modelde çıkmayabilir ama çıkma olasılığı yinede şansına bağlı.

Kule tipi seçersen sağlamlık konusunda kafan rahat olur. Görüntüsüne takılmıyorsan tabikide.

Uzun ömürlü olmasını istiyorsan soğutma kanadında kule tipi alacaksın. Sıvı soğutmanın bozulması çok kolay. En çok sıvı soğutucular da pompa arızası görülür. Her modelde çıkmayabilir ama çıkma olasılığı yinede şansına bağlı.

Kule tipi seçersen sağlamlık konusunda kafan rahat olur. Görüntüsüne takılmıyorsan tabikide.
görüntücü değilimdir pek performans ön planda benim için kule tipinde öneriniz ne olur peki benim işlemci için

Performansı 240mm bir ürüne göre iyi ama bunun 360mm olanı asıl güzel.

görüntücü değilimdir pek performans ön planda benim için kule tipinde öneriniz ne olur peki benim işlemci için
Bütçenize göre bakmanız iyi olacaktır. Çünkü bir çok kule tipi soğutucu 150w sıcaklığa kadar güzel soğutuyor. Fazla bakır borusu bulunan ve çift alüminyum katmanlı 2 3 fanlı modeller en iyileri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana belli bir model öneremem. Bütçene göre bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri