Gameloop Ve Bluestacks Mavi̇ Ekran

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
arkadaşlar ben gameelopdan pubg mobile oynuyorum hiçbir sıkıntı olmadan fakat herhangi başka bir uygulama yüklediğimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve mavi ekran alıyorum yeniden başlatılıyor pc. falan aynısı bluestacks de de oluyor bluestacksi indiriyorum kurarken tam aynı mavi ekran geliyor sorun ne olabilir VALLA BURAYA YAZMAKTANDA SIKILDIM AMA GOOGLEDE BİLGİYİ BULAMIYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Memu player ile oynamayı dene birde.
Memu ayarlarından çekirdek sayısını en yüksek ve Ram miktarını yüksek yap biraz.

Hangi virüs olduğuna bak. Her virüs algılaması virüs olmuyor.
Ben kendi sitesinden indirdim ve yıllardır defender bir şey algılamadı.
valla benm pc mcafee kullanıyo biliyonmu ne indirmeye kalksam virüs veriyo
kaldırammı mcafee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hangi virüs olduğuna nasıl bakılıyor pek bilgim yokda :/

arkadaşlar ben gameelopdan PUBG mobile oynuyorum hiçbir sıkıntı olmadan fakat herhangi başka bir uygulama yüklediğimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve mavi ekran alıyorum yeniden başlatılıyor pc. falan aynısı bluestacks de de oluyor bluestacksi indiriyorum kurarken tam aynı mavi ekran geliyor sorun ne olabilir VALLA BURAYA YAZMAKTANDA SIKILDIM AMA GOOGLEDE BİLGİYİ BULAMIYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
C:\Windows\Minidump burdan zip klasörü ile sıkıştırıp bir dosya yükleme sitesine yükleyip linkini atın mavi ekran sorunuzu arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Hacı virüs diyor ama bak bir ne olarak algılıyor. Onu bilmeden hareket etme. Belki gerçekten virüstür, belki hacltool, belki boş bir uyarı.
tamam orasını halettim kurdum memu yu da yine aynı hata oldu yaa off vtc mi vt bişey bişey etkinleştirilsinmi diyor 10x hız sağlayacakdır diyor hayır yada evet desemde cihazın sorunla karşılaştı diyip yeniden başlıyor

tamam orasını halettim kurdum memu yu da yine aynı hata oldu yaa off vtc mi vt bişey bişey etkinleştirilsinmi diyor 10x hız sağlayacakdır diyor hayır yada evet desemde cihazın sorunla karşılaştı diyip yeniden başlıyor
Ha anakarttan ayarlarından (Bios ayarları) sanallaştırmayı aç kanki.

Minidump görmeden konuşmak kolay.

Geri