SorryImSoBussy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 1,995
Yıllar oldu mezun olalı ben.
Bu arada mezuniyet törenimiz bizim farklı yapılmıştı. Tüm öğrencilerden ayrı bir bölümde sadece diplomalar verilmişti. Asıl kampüste ise tüm öğrenciler parti vermişti. Bak hatırlayınca yine sinir katseviyem arttı. Bak bunu da söylemeyi unutmuştum.
Ben yerinde olsam, başka bir tercih kullanırım. Tam burs olmadıkça gidilmez bence. Artısı yok çünkü. Tam bursluysan artısı var özel üniversitenin.
Şu an ne durumdalar dır bilemem ama bilişim bölümü cidden solıntılıydı bence. Sıkıntılıydı ama hiçbirşey de aksamıyordu.hocam 39.000 sıralamayla almış geçen sene. 39.000 ile TED gibi üniversitleri tercih ederim. %50 burs ve +%30 tercih bursu veriyorlar ilk 100k için. o yüzden sormuştum b planı gibi sizce gidilir mi ?
Bu arada mezuniyet törenimiz bizim farklı yapılmıştı. Tüm öğrencilerden ayrı bir bölümde sadece diplomalar verilmişti. Asıl kampüste ise tüm öğrenciler parti vermişti. Bak hatırlayınca yine sinir katseviyem arttı. Bak bunu da söylemeyi unutmuştum.
Ben yerinde olsam, başka bir tercih kullanırım. Tam burs olmadıkça gidilmez bence. Artısı yok çünkü. Tam bursluysan artısı var özel üniversitenin.