TÜRKNET ÇOK AZ MBPS VERİYOR

ahmetklta

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 6 gün önce türknete 100 mbps 100 tl başvurumu yaptım.Evrak getirdiler imzaladim ve bugun internetim açildı.Kurulumunu yaptım.Yani kisacasi türknet kullaniyorum şuan.Speed test yaptım max 30 mbps verdi.Ayrıca türknette alabileceğim max hız 77.98 olarak gösteriyor.Ya tamam tam 100 mbps beklemiyorum ama 30 nedir arkadaş ya?Evime kurulum için birileri gelmedi ayrıca.Sizce napmalıyım?

(kendilerine yazdim hat değerleri 48 saat içerisinde normalleşir dediler.

Son düzenleme:
Türktelekomun hız testinde sonuç ne çıkıyor?

Turk Net online işlemlerde ki hız testini de yap sonra destek kaydı açıp şikayetini dile getirip çözüm arayabilirsin. Kurulum için birilerinin gelmesine gerek yok. Senin şuan yapabileceğin tek şey bu

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 6 gün önce türknete 100 mbps 100 TL başvurumu yaptım.Evrak getirdiler imzaladim ve bugun internetim açildı.Kurulumunu yaptım.Yani kisacasi türknet kullaniyorum şuan.Speed test yaptım max 30 mbps verdi.Ayrıca türknette alabileceğim max hız 77.98 olarak gösteriyor.Ya tamam tam 100 mbps beklemiyorum ama 30 nedir arkadaş ya?Evime kurulum için birileri gelmedi ayrıca.Sizce napmalıyım?
Kablolu bağlantı mı yoksa kablosuz mu, eğer kablosuz ise 2.4 ghz mi 5 ghz mi?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 6 gün önce türknete 100 mbps 100 TL başvurumu yaptım.Evrak getirdiler imzaladim ve bugun internetim açildı.Kurulumunu yaptım.Yani kisacasi türknet kullaniyorum şuan.Speed test yaptım max 30 mbps verdi.Ayrıca türknette alabileceğim max hız 77.98 olarak gösteriyor.Ya tamam tam 100 mbps beklemiyorum ama 30 nedir arkadaş ya?Evime kurulum için birileri gelmedi ayrıca.Sizce napmalıyım?
Ben TürkNet’e ilk geçtiğim zaman 75 Mbps gözüküyordu alabileceğim hız. Sonra TürkNet’i aradım onlarda TT’den bir ekibi yolladılar adresime ve aldığım hız 18-19’dan 50 Mbps’ye çıktı. Altyapı sorgulamalarında alabileceğin hız santrale yada saha dolabına olan uzaklık hesaplanarak veriliyor son kullanıcıya ama TürkNet bilemez senin işte kablolarda bir sorun olduğunu veya olmadığını. Yani anlayacağın muhakkak bina içi tesisatta bir problem vardır bunun gibi şeyler.

Modem hat değerlerini atarmısınız? Yani çok anlamam ama yardımcı olabilirim.

Ekler

• 2022_03_03_21.27.48.jpg
    2022_03_03_21.27.48.jpg
    462.7 KB · Hit: 56
İnternete kablolu bağlanıp deneyin. Modemden kayıp muhtemel.

Aşağıdaki kısımlarında çekseydiniz keşke.

(kendilerine yazdim hat değerleri 48 saat içerisinde normalleşir dediler.
türknet de 100 mbps pakette şuan 25 mbps alıyorum :( 4 defa müşteri temsilcisi aradım geldiler sorun gene oluyor

Kablosuz 2.4 ile normal. Kablolu veya 5ghz bi bağlantı ile dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri