50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

Hocam urunu hangi kısımdan takip edicez. Anasayfadan super mart indirimlerine tikliyorum ama sadece reklam amacli bir sayfa aciliyor. Hazir sistemler sekmesinde mi beklememiz gerekiyor ? @Abdullah Hacıgül

Hocam urunu hangi kısımdan takip edicez. Anasayfadan super mart indirimlerine tikliyorum ama sadece reklam amacli bir sayfa aciliyor. Hazir sistemler sekmesinde mi beklememiz gerekiyor ? @Abdullah Hacıgül
İndirim başlamadı o yüzden ana sayfaya atıyor.

İndirim başlamadı o yüzden ana sayfaya atıyor.
DBAE46FA-A4F0-45E5-A466-1C9C7FA4F06D.png

Anasayfaya atma degil hocam bu sayfadan bahsediyorum ?
@Mehmet Yılmaz

Youtbedaki linke basın anasayfaya yönlendirmesi çok normal henüz aktif değil. Açtıklarında girebileceksiniz

Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
teşekkürler inşallah bu sefer alırım

arkadaşlar kredi çeksem 1 saat sonra geri ödesem ne kadar zarar ederim ?

Çok iyi oldu abi sağol adamsın.
Bisikleti çok merak ediyorum bu hafta gelse olmaz mı?

Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
abi senin hakkını nasıl ödeyeceğiz stok bitti diye alamamıştım inşallah alıcam bu sefer inşallah alırım alırsam yazacağımabi tekrardan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,930
Üyeler
185,191
Son üye
burakaytca
Geri