net kargo ile geliyor benim ki. çıkış şubede şu an. yarın gelir diye düşünüyorumarkadaşlar burada sistem alanların kargoları ne durumda?
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.
yazıyor ups kargo sayfasında ve tahmini bir teslimat süresi hareket hiçbişey yok..
net kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmayanet kargo ile geliyor benim ki. çıkış şubede şu an. yarın gelir diye düşünüyorum
hadi yanet kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmaya
Kaçırdım çok iyi takip ediyorum bir daha kaçırmayacağımSüper Mart sayfasina gelmedi ürünve alamadık benim gibi alamayan çok var neyse sağlık olsun başka sistemlere artık
![]()
net kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmaya
Bende bekledim başında ama hemen tükendiitopya neden sinrji gibi 1 adetten fazla satışı iptal etmiyor öyle etse al satçılara gitmesi azalır üstteki arkadaşın attığı linkde (sahibinden) adam 4 adet almış yani sinirlerim alt üst şuan
Hayırlı olsun hocambenim kargo geldi. işte olduğum için iş yerine getirmelerini rica ettim, akşama doğru gelecek. cumartesi verilmişti kargoya bugün geldi yani.
Dostum böyle bir sistem yokmu yeniden ? Arkadaşım alicak bütçesini 10k yapabildi anca. Pusuda bekliyoruz resmen.Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alınbu kıyağım da unutulur ama neyse
![]()