50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

arkadaşlar burada sistem alanların kargoları ne durumda?

Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.​

yazıyor ups kargo sayfasında ve tahmini bir teslimat süresi hareket hiçbişey yok..

arkadaşlar burada sistem alanların kargoları ne durumda?

Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.​

yazıyor ups kargo sayfasında ve tahmini bir teslimat süresi hareket hiçbişey yok..

net kargo ile geliyor benim ki. çıkış şubede şu an. yarın gelir diye düşünüyorum

net kargo ile geliyor benim ki. çıkış şubede şu an. yarın gelir diye düşünüyorum
net kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmaya

net kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmaya
hadi ya :( sakaryada oturuyorum yakın diye gelir yarına diye düşünüyordum. inşallah aynısı olmaz. ilk sistemim heyecanla bekliyordum.

ben m2 ssd almıştım yine itopyadan net kargoya vermişlerdi..bildiğin soğuk hava deposu kamyonuydu gelen "sözde" kargo arabası :D

Perşembe günü İtopya'dan sistemi sipariş ettim. Siparişim "netkargo" ile geliyor ve hala Ankara'da. Cuma akşam GameGaraj'dan sipariş verdim, birazdan elime ulaşacak. İtopya çalıştığı kargo firmasını gözden geçirmeli. Acelemiz yok ama diğer kargo firmaları1-2 günde teslimat yaparken 1 haftaya yakın bekleyecek olmak insanı rahatsız ediyor.

evet bende kasa+psu+ssd aldım kargo rezalet daha gelmedi

benim kargo geldi. işte olduğum için iş yerine getirmelerini rica ettim, akşama doğru gelecek. cumartesi verilmişti kargoya bugün geldi yani.

Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
Dostum böyle bir sistem yokmu yeniden ? Arkadaşım alicak bütçesini 10k yapabildi anca. Pusuda bekliyoruz resmen.

Geri