Aliexpress kargo sorunu

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,719
9 şubatta kz eds sipariş verdim kargom bir türlü bana ulaşmadı aliexpress te hala taşımada olduğu yazıyor satıcıya yazdığımda ise merak etmeyin paket size ulaşıcak diyor. 17 track ten baktığımda ise saçma sapan şeyler çıkıyor acaba ne oluyor. Bir kargomun daha 3 ayda gelmesini kaldıramam. Takip kodu şu
PR225915230YP

Dostum bu takip numarasından RV596045000CN takip numarası ile https://gonderitakip.ptt.gov.tr/ buradan takip edebilirsin.
15-20 Gün içinde elinde olacaktır...

Gen alt kısımda yer alıyor
Gördüm.
Şuana kadar çinden 2 kere sipariş verdim bu 3. Oluyor. İlk siparişim 10 kuruşa mouse almıştım 19 günde gelmişti. 2 siparişimde ise 250 TL'ye bir tws kulaklık istemiştim 93 günde geldi ve şimdide siparişimin üzerinden 45 gün oluyor neredeyse. bildiğim kadarıyla çinden siparişler 13-30 gün arasında geliyor benim kargolarım neden bu kadar uzun sürüyor? Ve 17trackteki bilgilerin anlamı nedir acaba. bilgilerde neden tekrar edip duruyor?

Gördüm.
Şuana kadar çinden 2 kere sipariş verdim bu 3. Oluyor. İlk siparişim 10 kuruşa mouse almıştım 19 günde gelmişti. 2 siparişimde ise 250 TL'ye bir tws kulaklık istemiştim 93 günde geldi ve şimdide siparişimin üzerinden 45 gün oluyor neredeyse. bildiğim kadarıyla çinden siparişler 13-30 gün arasında geliyor benim kargolarım neden bu kadar uzun sürüyor? Ve 17trackteki bilgilerin anlamı nedir acaba. bilgilerde neden tekrar edip duruyor?
10 kuruşa mouse 😂😂

Gördüm.
Hocam yurt dışından 30-40 ürün almışımdır. Alırken ürünün kargo tahmini teslim süresine bakın. Ben 1 ay sonra tahmini teslim olanlardan alıyorum. Genelde 10 günde geliyor.

10 kuruşa mouse 😂😂
Ürün 10 kuruş ama vergisi 17 tl 🙂.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yurt dışından 30-40 ürün almışımdır. Alırken ürünün kargo tahmini teslim süresine bakın. Ben 1 ay sonra tahmini teslim olanlardan alıyorum. Genelde 10 günde geliyor.
Aldığım 2 üründe 30 günde gelir yazıyordu ama tututuramıyorlar işte.

Ürün 10 kuruş ama vergisi 17 TL 🙂.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldığım 2 üründe 30 günde gelir yazıyordu ama tututuramıyorlar işte.
170 tane mouse de devlete almışsınız hocam

Benim anlamadığım kısım 17track teki bilgiler ne diyor acaba? Kargom sürekli iade edilip geri alınmış gibi gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri