Öneri Çift monitör gerekli mi?

Reaksiyon skoru
73
Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?

bence gereksiz avantajları sadece bi yan ekranda daha basit kontrol etmek discord olaylarını v.b fps belki sanmıyorum ama

Çok düşük bir ekran kartı kullanmadığınız için sorun olmaz. Ayrıca evet, herkesin en az iki monitör kullanmasını tavsiye ediyorum. Yayıncı olmasanız bile çok ama çok işinize yarıyor. Eski monitörleriniz varsa ve sadece VGA girişine sahiplerse onları dönüştürücü ile hayata döndürebilirsiniz, benim gibi. Şu anda 3 monitör kullanmaktayım ve çok işime yarıyor.

Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
yayın yapmıyosan niye çift ekran yapasınki bi düşün ben neden çift ekran istiyorum diye

Yayın yapmıyorsan. Gereksiz.
bence gereksiz avantajları sadece bi yan ekranda daha basit kontrol etmek discord olaylarını v.b fps belki sanmıyorum ama
yayın yapmıyosan niye çift ekran yapasınki bi düşün ben neden çift ekran istiyorum diye
yayın yapmıyorsan gereksiz
Arkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.

Arkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.
ben kullandım 27 inch ve 24 inch var ama paneli kırıldı şahsen o kadarda gerekli değil fakat alt tab sorununu kalkması hoş bişe bende fps düşmüyordu rx 570 ile şuan o kart gitti

Bende var çünkü ekran kartına ekstra yük bindiriyor :) O yüzden gereksiz.

Soracak olursan. Zamanında ve arada yayın yapıyorum ve kullanmadığım zamanlar 2.Monitör FULL kapalı.

Oyun geliştiriyor ve aynı anda bilgisayar üzerinden çizim yapıyorum, 24 inç monitöre geçmeme rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor ve tek monitör kesinlikle ama kesinlikle yetmiyor. Sana katılıyorum ve elime geçen ilk fırsatta bir yan monitör edinmeyi düşünüyorum. Ayrıca evet, yayın yapmıyorum.

Ama normal kullanıcılar için ikinci monitör evet büyük ihtimalle gereksiz olur.

e arkadaşım napıcaksın 2 ekranı birleştirip tek ekran mı yapıcaksın he öyle daha keyifli diyorsan sana kalmış

Geri