BerkayGrgl
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
yayın yapmıyosan niye çift ekran yapasınki bi düşün ben neden çift ekran istiyorum diyeMerhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
Yayın yapmıyorsan. Gereksiz.
bence gereksiz avantajları sadece bi yan ekranda daha basit kontrol etmek discord olaylarını v.b fps belki sanmıyorum ama
yayın yapmıyosan niye çift ekran yapasınki bi düşün ben neden çift ekran istiyorum diye
Arkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.yayın yapmıyorsan gereksiz
ben kullandım 27 inch ve 24 inch var ama paneli kırıldı şahsen o kadarda gerekli değil fakat alt tab sorununu kalkması hoş bişe bende fps düşmüyordu rx 570 ile şuan o kart gittiArkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.
valla kullandım ne yalan söyliyimArkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.
Arkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.
Oyun geliştiriyor ve aynı anda bilgisayar üzerinden çizim yapıyorum, 24 inç monitöre geçmeme rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor ve tek monitör kesinlikle ama kesinlikle yetmiyor. Sana katılıyorum ve elime geçen ilk fırsatta bir yan monitör edinmeyi düşünüyorum. Ayrıca evet, yayın yapmıyorum.Arkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.
e arkadaşım napıcaksın 2 ekranı birleştirip tek ekran mı yapıcaksın he öyle daha keyifli diyorsan sana kalmışArkadaşlar nedir bu "Yayın yapmıyorsan gereksiz" algısı? Cidden kullanıp test ettiyseniz eyvallah ancak hiç kullanmadıysanız lütfen bi' deneyimleyin. Benim dediğimi herkes anlamaz, kullananlar anlar.