Neden Sevilmiyorum?

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
993
arkadaşlar neden sevilmiyorum? sorun bende mi bilmiyorum ama bu zamana kadar kötü bir alışkanlığım olmadı, küfür etmem alkol ya da sigara gibi şeyler kullanmam. bunlar yüzünden soğuyan insanlar var ama kullanmıyorum hiçbirini, bu durum yüzünden sigaraya başladım kurtulamıyorum. kaç yıldır bu böyle hiç öyle kardeşim olarak göreceğim bir dostum olmadı, olmadılar daha doğrusu. birilerinin hoşuna gitmem için kötü biri mi olmam gerekiyor? bi ara sevgilim olmuştu o zaman sevilmiştim onun dışında çevremde pek konuştuğum birisi yok soğuk ya da utangaç birisi de değilim. yanlış bende mi bilemiyorum, kafa dengi hiç arkadaşım olmadı olanlarda çekip gittiler, sürekli bu yaşadığım şeyler aklıma geliyor ve geçiştiremiyorum belki de derdimi anlatabileceğim biri olsaydı bu konuyu açmazdım. sırf bu yüzden kendimi öldüresim bile geliyor, antidepresan kullanıyorum bi ara intihara kalkışmıştım ailem olmasaydı burada olmayacaktım belki de. artık antidepresan bile etki etmemeye başladı, yanlızlığa alıştım gibi arkadaşımın olmamasını kendime bağlıyorum ve nefret ediyorum kendimden nasıl kurtulurum bu durumdan ve nasıl arkadaşım olur?

Benim gibisin. Ben artık arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Seviyesiz oluyor birçoğu.
Mekanı değiştirip kişiliğini düzene sokabilirsin.

arkadaşlar neden sevilmiyorum? sorun bende mi bilmiyorum ama bu zamana kadar kötü bir alışkanlığım olmadı, küfür etmem alkol ya da sigara gibi şeyler kullanmam. bunlar yüzünden soğuyan insanlar var ama kullanmıyorum hiçbirini, bu durum yüzünden sigaraya başladım kurtulamıyorum. kaç yıldır bu böyle hiç öyle kardeşim olarak göreceğim bir dostum olmadı, olmadılar daha doğrusu. birilerinin hoşuna gitmem için kötü biri mi olmam gerekiyor? bi ara sevgilim olmuştu o zaman sevilmiştim onun dışında çevremde pek konuştuğum birisi yok soğuk ya da utangaç birisi de değilim. yanlış bende mi bilemiyorum, kafa dengi hiç arkadaşım olmadı olanlarda çekip gittiler, sürekli bu yaşadığım şeyler aklıma geliyor ve geçiştiremiyorum belki de derdimi anlatabileceğim biri olsaydı bu konuyu açmazdım. sırf bu yüzden kendimi öldüresim bile geliyor, antidepresan kullanıyorum bi ara intihara kalkışmıştım ailem olmasaydı burada olmayacaktım belki de. artık antidepresan bile etki etmemeye başladı, yanlızlığa alıştım gibi arkadaşımın olmamasını kendime bağlıyorum ve nefret ediyorum kendimden nasıl kurtulurum bu durumdan ve nasıl arkadaşım olur?
Sevilmedigini nasıl anlıyorsun illa birisinin sana sevgi gösterisi mi yapmasını istiyorsun belki de seviliyorsun yalnız olunca sevgisizlik hissi de olur dostun olmaması garip herkesin bi dostu olur cidden yok mu?

Yeni bir insanlarla tanıştığında 1-2 hafta içinde sohbet edip eğlenemiyorsanız onun devamı gelmiyor sınıfta diğerlerine nazaran yakın olduğum arkadaşlarım var yakın olmadığım arkadaşlarımda var mesala onlarla ilgili düşüncemi söyleyeyim sevmediğimden değil çok kafa yapımız uyuşmadığı için,eğlenemediğim için yakın değiliz. Okulun başında yakın arkadaş bulamadığından sonradan da pek mümkün olmuyor mesala bende bir gruba bir tık sonradan kaltıldım onların daha yakın olduğunu hissedebiliyorum bir tık üzücü ama çokta umursamıyorum. Çünkü önceliklerimiz farklı onlar ne olursa olsun eğlenmeyi seviyorlar ama ben derslerde o kadar çok eksiğim var ki hala da çalışmıyorum ama aklımdanda çıkmadığı için eğlenemiyorum bu yüzden okul dışı sürekli onlarla gezmiyorum.

Özetle konuşmama sebepleri seni sevmedikleri için değil yeni tanıştığınızda eğlenemiyorsanız ağzınla kuş tutsan bile onlarla yakın olamıyorsun

Son düzenleme:
Sevilmedigini nasıl anlıyorsun illa birisinin sana sevgi gösterisi mi yapmasını istiyorsun belki de seviliyorsun yalnız olunca sevgisizlik hissi de olur dostun olmaması garip herkesin bi dostu olur cidden yok mu?
evet dostum yok kardesim olarak sayacagim birisi yok

Yalnızlığa alışmanı öneririm bende öyleyim yalnızlık eğlenceli geliyor artık.

Senle yaptığımız son konuşmadan beri
Düşüncelerinde ve davranışlarında(yaşantı) neleri değiştirdin özelden yazar mısın? Merak ettim nasıl bir etki yaptım acaba. Gerçekten birine faydam dokunduysa ne mutlu?

Geri