boltreny7
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 993
arkadaşlar neden sevilmiyorum? sorun bende mi bilmiyorum ama bu zamana kadar kötü bir alışkanlığım olmadı, küfür etmem alkol ya da sigara gibi şeyler kullanmam. bunlar yüzünden soğuyan insanlar var ama kullanmıyorum hiçbirini, bu durum yüzünden sigaraya başladım kurtulamıyorum. kaç yıldır bu böyle hiç öyle kardeşim olarak göreceğim bir dostum olmadı, olmadılar daha doğrusu. birilerinin hoşuna gitmem için kötü biri mi olmam gerekiyor? bi ara sevgilim olmuştu o zaman sevilmiştim onun dışında çevremde pek konuştuğum birisi yok soğuk ya da utangaç birisi de değilim. yanlış bende mi bilemiyorum, kafa dengi hiç arkadaşım olmadı olanlarda çekip gittiler, sürekli bu yaşadığım şeyler aklıma geliyor ve geçiştiremiyorum belki de derdimi anlatabileceğim biri olsaydı bu konuyu açmazdım. sırf bu yüzden kendimi öldüresim bile geliyor, antidepresan kullanıyorum bi ara intihara kalkışmıştım ailem olmasaydı burada olmayacaktım belki de. artık antidepresan bile etki etmemeye başladı, yanlızlığa alıştım gibi arkadaşımın olmamasını kendime bağlıyorum ve nefret ediyorum kendimden nasıl kurtulurum bu durumdan ve nasıl arkadaşım olur?