Alınmaz benceMerhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı fiyattır herhalde. Asıl konuya gelelim, ben yukarıda da bahsettiğim gibi ders çalışmak istiyorum, bundan ötürü geniş ekran tablet istiyorum aklımda Xiaomi Pad 5 var ama daha bakıyorum. Yani uzun lafın kısası zaten garantisi falan yok. Yani tablet bulabilir miyim?. Telefoncularda var mıdır? Yoksa baya uğraşmam mı gerekiyor?. Eğer alabileceğim bir yer varsa yada yerler söyler misiniz. Umarım alabilirim.
Nedenki?. Orada % kaç fark vardır?Tablette fiyat farkı neredeyse yok.
Nedenki?Alınmaz bence
Bilmiyorum ama belki telefoncularda vardır diye imiş ediyorumNerden alabiliriz ?
Telefoncular mağza olduğu için güveniyorum. Yoksa getirebilecek kimse yok. Olsa ben direkt yurtdışına giderim orada yaşarım xD.Yurtdışından getirebilecek birisi varsa en iyi öyle olur. Telefonculara güvenmem ben
500tl fark varsa zaten almam. Telefonlarda yarı fiyatına geliyor. Eğer tablette de aynı yani %50-70 gibi bir fark varsa alacağım.Tabletlerde sorun olacağını sanmıyorum ama cuzi miktardaki fiyat farkına kaçak almak değer mi bilemiyorum açıkçası.
Bildiğim kadarıyla tabletlerde fiyat farkı önemsenecek kadar yok.Telefoncular mağza olduğu için güveniyorum. Yoksa getirebilecek kimse yok. Olsa ben direkt yurtdışına giderim orada yaşarım xD.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500tl fark varsa zaten almam. Telefonlarda yarı fiyatına geliyor. Eğer tablette de aynı yani %50-70 gibi bir fark varsa alacağım.
Telefoncularda bulman zor, kaçak sigara satan kişiler bulmaya çalış, onlar genelde bu tür işlerde küçük bi maliyetle yardımcı olurlarMerhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı fiyattır herhalde. Asıl konuya gelelim, ben yukarıda da bahsettiğim gibi ders çalışmak istiyorum, bundan ötürü geniş ekran tablet istiyorum aklımda Xiaomi Pad 5 var ama daha bakıyorum. Yani uzun lafın kısası zaten garantisi falan yok. Yani tablet bulabilir miyim?. Telefoncularda var mıdır? Yoksa baya uğraşmam mı gerekiyor?. Eğer alabileceğim bir yer varsa yada yerler söyler misiniz. Umarım alabilirim.
Diyorsun ki fiyat farkı yok. Bilmiyorum o zaman yapacak bir şey yok.Bildiğim kadarıyla tabletlerde fiyat farkı önemsenecek kadar yok.
Kaçak sigara satan kişide neden olsun?Telefoncularda bulman zor, kaçak sigara satan kişiler bulmaya çalış, onlar genelde bu tür işlerde küçük bi maliyetle yardımcı olurlar
Tablette vergi oranı düşük.Nedenki?. Orada % kaç fark vardır?
Nedenki?
Bilmiyorum ama belki telefoncularda vardır diye imiş ediyorum
her türlü kaçakçıyla iletişimi olur çünkü, sallamıyorum tecrübeden biliyorumDiyorsun ki fiyat farkı yok. Bilmiyorum o zaman yapacak bir şey yok.
Kaçak sigara satan kişide neden olsun?
Demek o yüzden ucuz. Yapacak bir şey yokTablette vergi oranı düşük.
Anladım ama almayacağım büyük ihitmal. Yukarıdaki arkadaş neredeyse aynı fiyat dedi o yüzden.her türlü kaçakçıyla iletişimi olur çünkü, sallamıyorum tecrübeden biliyorum