Bilgisayar Toplayacağım Hangisi daha mantıklı

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Aynı ekran kartı,Aynı kasa,Aynı marka psu,Aynı ram,Aynı işlemci ve b450 ama farklı marka anakartım var. Ben tek tek topladım hepsini. 13700 tuttu.Klavye mouse de aldım 14 e tamamladım.

Acelen yoksa bence indirimleri kovala. Hatta bütçenin yetmeyeceği şeyleri bile alabilirsin.

Aynı ekran kartı,Aynı kasa,Aynı marka psu,Aynı ram,Aynı işlemci ve b450 ama farklı marka anakartım var. Ben tek tek topladım hepsini. 13700 tuttu.Klavye mouse de aldım 14 e tamamladım.
tam bir fiyat bilmiyorum ama şuanda 16 k civarı olması lazım üstteki sistem

Ben tek tek almaya başlardım, Türkiye de neler olup biteceği belli olmaz

Acelen yoksa bence indirimleri kovala. Hatta bütçenin yetmeyeceği şeyleri bile alabilirsin.
acelem yok babamla yarı yarıya ödeyeceğiz :D mesela 18 k diyelim ben 9 babam 9 koyacak şuanda elimde 2 3k para var ben tek tek almaya daha sıcak bakıyorum size sormak istedim

Tek eksisi B550 anakart.

doğru diyorsun anakartlar uçmuş durumda gaming gecelerini bekleyeceğim cuma günü 6650 xt 7.5k dı

bak güç kaynagı indirimi gelmiş.Yavaştan başlayabilirsin

Tek eksisi B550 anakart.
bi link atar mısınız hocam birde b450 ile arasında ne kadar fark var onuda öğrenebilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bak güç kaynagı indirimi gelmiş.Yavaştan başlayabilirsin
Güç kaynakları hakkında pek bilgim yok yukarıdaki 750 w iyimiş benim yukarıda verdiğim 600 belki bunu alarak başlayabilirim

bi link atar mısınız hocam birde b450 ile arasında ne kadar fark var onuda öğrenebilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynakları hakkında pek bilgim yok yukarıdaki 750 w iyimiş benim yukarıda verdiğim 600 belki bunu alarak başlayabilirim
%5 civarı FPS farkı olur.

Geri