Bol su iç ve günlük yürüyüş yap.Merhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.
Kaç km mesela?Bol su iç ve günlük yürüyüş yap.
15 km yoğun tempo + düzenli dikkatli beslenme + hafif egzersiz = belkiKaç km mesela?
Ne kadar dayanabilirsen.Kaç km mesela?
Ekmek şeker tuz hamur işini ilk başta bi kesmeniz lazım sağlıklı fazla yağlı bişey yememeniz lazım günlük koşu yürüyüş yapın.Merhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.
Merhabalar,bende 1 aydır spor salonuna gidiyorum 73.5 dan 70 e düştüm nasıl?2 ayda 87 den 56 olman demek sağlığının bozulması demektir. Onun yerine 4-5 ayda falan güzel bir diyet yap, evde veya salonda spor yap haliyle verirsin. Ben mesela evde shaun t insanity yapıyordum sonra muay thai salonuna gidiyordum öyle güzelce incelmiştim.
Çoğu kez kardio yapmadım , su içme alışkanlığım yok çoğu kez günde 2 3 su bardağıyla duruyorumMerhabalar,bende 1 aydır spor salonuna gidiyorum 73.5 dan 70 e düştüm nasıl?
olması gereken o 2 ayda şok düşüşler yaşamak yerine beş ayda 20 kilo falan ver derim.Merhabalar,bende 1 aydır spor salonuna gidiyorum 73.5 dan 70 e düştüm nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu kez kardio yapmadım , su içme alışkanlığım yok çoğu kez günde 2 3 su bardağıyla duruyorum
Kardeş buradan alacağın akıl ile peynir gemisi bile yürümez.Merhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.