2 ayda etkili bir şekilde kilo vermek istiyorum

Madkopat

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.

Son düzenleme:
hareket etmeden 2 ayda 40 kilo vermek :unsure:

Çok hareket etmeden 2 ayda 40 kilo bunu bulan dahi olur ödül bile alır

Merhabalar, 2 ay içersinde 50-55 kiloya düşmem mümkün mü? Boyum yaklaşık 167-168, kilom 87 ve yaşım 14.
Ekmek şeker tuz hamur işini ilk başta bi kesmeniz lazım sağlıklı fazla yağlı bişey yememeniz lazım günlük koşu yürüyüş yapın.

2 ayda 87 den 56 olman demek sağlığının bozulması demektir. Onun yerine 4-5 ayda falan güzel bir diyet yap, evde veya salonda spor yap haliyle verirsin. Ben mesela evde shaun t insanity yapıyordum sonra muay thai salonuna gidiyordum öyle güzelce incelmiştim.

2 ayda 87 den 56 olman demek sağlığının bozulması demektir. Onun yerine 4-5 ayda falan güzel bir diyet yap, evde veya salonda spor yap haliyle verirsin. Ben mesela evde shaun t insanity yapıyordum sonra muay thai salonuna gidiyordum öyle güzelce incelmiştim.
Merhabalar,bende 1 aydır spor salonuna gidiyorum 73.5 dan 70 e düştüm nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu kez kardio yapmadım , su içme alışkanlığım yok çoğu kez günde 2 3 su bardağıyla duruyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu kez kardio yapmadım , su içme alışkanlığım yok çoğu kez günde 2 3 su bardağıyla duruyorum
olması gereken o 2 ayda şok düşüşler yaşamak yerine beş ayda 20 kilo falan ver derim.

Kardeş buradan alacağın akıl ile peynir gemisi bile yürümez.
Boğazına hakim ol.
Gece geç saatler de yeme.
Abur cubur'u kes.
Fast Food'dan uzak dur.
İllaha birinden akıl alman gerekiyorsa da bu dediklerimi uygula.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri