İ9-12900 İşlemci aldım 6365 TL'ye...

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Merhaba arkadaşlar İ9-12900 işlemci aldım 6365 TL'ye sizce iyi almış mıyım bu işlemci iyi mi sizce?

Şimdi onu soğutacak bir soğutucu ve ona yakışacak bir sistemde alman lazım :)

Örneğin nasıl bir sistem olması gerekiyor?
K serisi değilmiş. o yüzden OC yapmak istiyorsan DDR5 dizmen gerekiyor. diğer parçalara çok karışamam tabi, istersen 3050 bile kullanabilirsin çünkü. işlemciler ekran kartı seçmiyorlar.

K serisi değilmiş. o yüzden OC yapmak istiyorsan DDR5 dizmen gerekiyor. diğer parçalara çok karışamam tabi, istersen 3050 bile kullanabilirsin çünkü. işlemciler ekran kartı seçmiyorlar.
Ekran kartı seçmemesi çok iyi benim için fiyatı baya bi düştüğü için aldım normalde aklımda 12600KF vardı sizce uygun fiyata almış mıyım yada bu fiyata daha iyi başka işlemcilerde var mı?

Ekran kartı seçmemesi çok iyi benim için fiyatı baya bi düştüğü için aldım normalde aklımda 12600KF vardı sizce uygun fiyata almış mıyım yada bu fiyata daha iyi başka işlemcilerde var mı?
Çok uygun fiyat reis. piyasadaki en iyi işlemcilerden birini(overall) 6300'e almışsın :D

çok iyi bir işlemci fiyatta süper ama ona yakışır bir sistem topla

Genel kullanım için 12 yıl aradan sonra PC topluyorum toplamışken iyisi olsun diyordum ama öyle 20 bin ve üstü ekran kartı alacak kadar bütçem de yok
bu fiyata almamış olsaydın israf derdim

Genel kullanım için 12 yıl aradan sonra PC topluyorum toplamışken iyisi olsun diyordum ama öyle 20 bin ve üstü ekran kartı alacak kadar bütçem de yok
o işlemci 3090 ti yı bile kaldırıyor sen düşün :D

DDR5 ile oc yapmanın ne alakası var, K olmayan işlemciye ddr4 de ddr5 de olsa oc yapamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri