Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Merhaba arkadaşlar İ9-12900 işlemci aldım 6365 TL'ye sizce iyi almış mıyım bu işlemci iyi mi sizce?
Örneğin nasıl bir sistem olması gerekiyor?Şimdi onu soğutacak bir soğutucu ve ona yakışacak bir sistemde alman lazım![]()
K serisi değilmiş. o yüzden OC yapmak istiyorsan DDR5 dizmen gerekiyor. diğer parçalara çok karışamam tabi, istersen 3050 bile kullanabilirsin çünkü. işlemciler ekran kartı seçmiyorlar.Örneğin nasıl bir sistem olması gerekiyor?
Ekran kartı seçmemesi çok iyi benim için fiyatı baya bi düştüğü için aldım normalde aklımda 12600KF vardı sizce uygun fiyata almış mıyım yada bu fiyata daha iyi başka işlemcilerde var mı?K serisi değilmiş. o yüzden OC yapmak istiyorsan DDR5 dizmen gerekiyor. diğer parçalara çok karışamam tabi, istersen 3050 bile kullanabilirsin çünkü. işlemciler ekran kartı seçmiyorlar.
Çok uygun fiyat reis. piyasadaki en iyi işlemcilerden birini(overall) 6300'e almışsınEkran kartı seçmemesi çok iyi benim için fiyatı baya bi düştüğü için aldım normalde aklımda 12600KF vardı sizce uygun fiyata almış mıyım yada bu fiyata daha iyi başka işlemcilerde var mı?
ne için kullanacağına bağlı ama fiyat iyiMerhaba arkadaşlar İ9-12900 işlemci aldım 6365 TL'ye sizce iyi almış mıyım bu işlemci iyi mi sizce?
Genel kullanım için 12 yıl aradan sonra PC topluyorum toplamışken iyisi olsun diyordum ama öyle 20 bin ve üstü ekran kartı alacak kadar bütçem de yokne için kullanacağına bağlı
bu fiyata almamış olsaydın israf derdimGenel kullanım için 12 yıl aradan sonra PC topluyorum toplamışken iyisi olsun diyordum ama öyle 20 bin ve üstü ekran kartı alacak kadar bütçem de yok
o işlemci 3090 ti yı bile kaldırıyor sen düşünGenel kullanım için 12 yıl aradan sonra PC topluyorum toplamışken iyisi olsun diyordum ama öyle 20 bin ve üstü ekran kartı alacak kadar bütçem de yok
DDR5 ile oc yapmanın ne alakası var, K olmayan işlemciye ddr4 de ddr5 de olsa oc yapamazsınK serisi değilmiş. o yüzden OC yapmak istiyorsan DDR5 dizmen gerekiyor. diğer parçalara çok karışamam tabi, istersen 3050 bile kullanabilirsin çünkü. işlemciler ekran kartı seçmiyorlar.