Yazdıklarımın sonuna ekleyecektim konudan ayrı gereksiz cevap vermeyin diye, sonrada yazmazlar herhalde diye öyle bırakmıştım ekliyeyim bari.Bide şunu söyleyeyim dersten ayrı olarak diyorsan zaten bir işte çalışıyorum.Çalışabilirsin
Behzat Ç.,Kurtlar Vadisi(ilk 97),Kuzey Güney,Ezel,Breaking Bad,Better Call SaulArkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
Evet yavaş, 6 sezon. 6. sezonunun 2. partı gelecek ve Jesse ile Walter'da olacak.Better Call Saula başlamaya değer mi bb yi izlemiştim ztn konu nasıl ilerliyor yavaş mi genel olarak?
Ben daha cok Polisiye seviyorumArkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
The SimpsonsArkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
Marvel serisini bitirebilirsin.Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.