Yaz İçin Dizi Film Öneri

emirkq

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.

Çalışabilirsin
Yazdıklarımın sonuna ekleyecektim konudan ayrı gereksiz cevap vermeyin diye, sonrada yazmazlar herhalde diye öyle bırakmıştım ekliyeyim bari.Bide şunu söyleyeyim dersten ayrı olarak diyorsan zaten bir işte çalışıyorum.

Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
Behzat Ç.,Kurtlar Vadisi(ilk 97),Kuzey Güney,Ezel,Breaking Bad,Better Call Saul

Behzat Ç. Kurtlar vadisi(ilk97) Deli Yürek

Better Call Saula başlamaya değer mi bb yi izlemiştim ztn konu nasıl ilerliyor yavaş mi genel olarak?
Evet yavaş, 6 sezon. 6. sezonunun 2. partı gelecek ve Jesse ile Walter'da olacak.

Better Call Saul için Breaking Bad 2 diyebiliriz. Hemen hemen bütün karakterler var ve Breaking Bad'de gösterilmeyen şeyleri anlatıyor, bir insanın kaliteli dizi anlayışı olduğunu Breaking Bad izlemesinden anlamam, Better Call Saul'u izlemesinden anlarım. Asıl Breaking Bad severler Better Call Saul'u izleyenlerdir.

Son düzenleme:
Ben daha cok Polisiye seviyorum :D Bi o katogoriye bak belki bir sey bulursun

The Simpsons
Ve izlediğim için Family Guy
bence güzel ama biraz uygunsuz kaçabilir

Marvel serisini bitirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri