Hocam ben zaten asgari ücrete razı olduğumu belirttim ama kariyernette başvurduğum ilanlardan hiç dönüş olmuyorDostum ben geçen sene mezun oldum staj yaptığım yer iş teklif etti ve kabul edip bir süre çalıştım. Sonra oradan çıkıp farklı bir yerde satış personeli olarak işe girdim hemde baya köklü bir firmada. Ben ikinci girdiğim işi kariyer net üzerinden bulmuştum orayı denemediysen bir dene. Mesela hemen yüksek maaşlarla işe başlayamazsın ben staj yerimden gelen teklifle asgari ücretle başlamıştım. İkinci işimde asgari ücretin üzerinde başladım ve devam etseydim 1-2 ay sonra maaşım daha da artacaktı fakat bazı nedenlerden dolayı orayı da bıraktım. Yani ben kolay iş bulabiliyorum. Bulunabiliyor aslında bunu anlatmaya çalıştım kısaca.
Okul döneminde staj yaptığın yerler genelde seni alır. Onlar da mı almadı?Okul dönemimde 2 kere staj yapmıştım zaten şu an tam zamanlı iş arıyorum finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor zaten ordan hiç umudum yok
Hocam bankalarda stajyer alımı yokOkul döneminde staj yaptığın yerler genelde seni alır. Onlar da mı almadı?
stajın bitmedi miHocam bankalarda stajyer alımı yok
Allah allah, garip yani. Yaşadığın şehirde işçi eksikliği olmayabilir mi acaba?Hocam ben zaten asgari ücrete razı olduğumu belirttim ama kariyernette başvurduğum ilanlardan hiç dönüş olmuyor
Alanımda iş arıyorum saten hocam şu anda depoda yevmiyeciyimAllah allah, garip yani. Yaşadığın şehirde işçi eksikliği olmayabilir mi acaba?
Aynı sorundan yakınıyorum mezun olalı 1.5 sene oldu tık yok artık kendimi avutma evresine geldim 2. üniversite bitecek acaba 3. okusam mı kafasına giriyorum.Lisans mezunuyum asgari ücrete bile razıyken iş bulamıyorum psikolojim bozulmak üzere ne yapacağım bilmiyorum
Bölüm ne hocamAynı sorundan yakınıyorum mezun olalı 1.5 sene oldu tık yok artık kendimi avutma evresine geldim 2. üniversite bitecek acaba 3. okusam mı kafasına giriyorum.
Sonuç değişmeyecek olsa da en azından yeni şeyler öğreniyoruz.
Bilgisayar prog. bitti Arkeoloji ve sanat tarihi bitecek 1 ders kaldı 3. nasipBölüm ne hocam
Hocam bilgisayar programcılığından nasıl iş bulamadınız herkes yazılım yazılım diyorBilgisayar prog. bitti Arkeoloji ve sanat tarihi bitecek 1 ders kaldı 3. nasip![]()
Bu çok can sıkıcı olayOkul dönemimde 2 kere staj yapmıştım zaten şu an tam zamanlı iş arıyorum finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor zaten ordan hiç umudum yok
Linkedin hesbınızı paylaşırmısınızLisans mezunuyum asgari ücrete bile razıyken iş bulamıyorum psikolojim bozulmak üzere ne yapacağım bilmiyorum