1,5 yıl önce DA-G3 sistemini almıştım bir sorun yoktu fakat pc uyku modundan çıktıktan sonra ekranda bu şekilde pikselleşmeler oluyor.( bazenleri sadece chrome da bazenleri masaüstündede.)
ekran kartını garantiye gönderdim termal macununu yenilediklerini söylediler ve belli testlere tabi tuttuklarını söylediler bir sorun yok dediler.
şuanda ne yapmam lazım bilmiyorum acaba sorun kesin ekran kartından mı yoksa monitörden de olabilir mi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
ekran kartını garantiye gönderdim termal macununu yenilediklerini söylediler ve belli testlere tabi tuttuklarını söylediler bir sorun yok dediler.
şuanda ne yapmam lazım bilmiyorum acaba sorun kesin ekran kartından mı yoksa monitörden de olabilir mi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuanda masaüstünde herhangi bir pikselleşme olmuyor sadece googlede ya1,5 yıl önce DA-G3 sistemini almıştım bir sorun yoktu fakat pc uyku modundan çıktıktan sonra ekranda bu şekilde pikselleşmeler oluyor.( bazenleri sadece chrome da bazenleri masaüstündede.)
![]()
![]()
![]()