Bir ayakkabı için ideal bütçe ne olmalı?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Daha önceden hep 200 liralık falan ayakkabı alıyordum fakat fiyatlar arttı vs. de şimdi ayakkabı için ne kadar bütçe ayırılmalı? Günde 2-3 saat dışarı çıkıyorum. Sizce ideal bütçe ne olmalı, en fazla ne kadar ayırmalıyım lükse girmeyecek şekilde?

Daha önceden hep 200 liralık falan ayakkabı alıyordum fakat fiyatlar arttı vs. de şimdi ayakkabı için ne kadar bütçe ayırılmalı? Günde 2-3 saat dışarı çıkıyorum. Sizce ideal bütçe ne olmalı, en fazla ne kadar ayırmalıyım lükse girmeyecek şekilde?
bütçen uygunsa 1000 TL'ye nike adidas gibi kaliteli bi ayakkabı tavsiye ederim

Hocam rahatlık açısından skechers alabilirsin. 1000TL civarında.
Ama görünüşü değişik olsun, kombinlerine uysun istiyorsan Nike Adidas bakabilirsin. Outlet avmlerde ortalama 700-1500 arası.

Kombin falan uyumlu olması umrunda değilse skechers dan kalın taban rahat bi ayakkabı alabilirsin ama ayakkabıya özenli bakarım diyosan bi seferlik nike adidas tarzı güzel bi markadan af1 veya süperstar klasik güzel modellerden birini alıp uzun süre kullanırsın ayağın anormal büyümedikçe

Hem sağlık hem de rahatlık açısından en az 1000 tl harcaman lazım. Artık ayakkabılar bile uçuk :D

güzel ayakkabı için min 700 tl ama rahatta olsun istiyorsan min 1000 tl yani sorunun cevabı 1k

Hocam 500'e neler var örnek atabilir misiniz?

Birkaç tane örnek atar mısınız?

1000 liraya yakın bütçe ayırabilirim.
Zara da vardı geçen haftasonu gittim 550 ye filan vardı güzel Bershka da da var girdim çok pahalıdır diye ama umduğum gibi çıkmadı fiyatları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,977
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri