1700 soket yükseltmesi alınması gerekirBeyler bu lga 1700 (12400f) ile uyumlu mu bilen var mı?
Hikaye olarak mı paylaştılar hocam.Pckolik de geçen haftalarda güzel bir giriş yapmıştı piyasaya. Instagram sayfasında denk gelip yakaladım indirimi bu arada. Instagram sayfalarını da takip etmenizi öneririm. Benim hiç ihtiyacım yoktu ama insan bu fiyatı görünce de almadan geçmek olmazdı. Faydalanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bi hayır duanızı alırım bayram arifesinde![]()
Al sat için alanlar olmuştur. Mantıklı fiyatlar çıkarsa yine alınır.Ulan çok iyiymiş ya keşke görseydim of ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüh tüh
Helal olsun PC Kolike taktir ettim Vatan gibi PTT gibi karaktersizlik yapmamışlarSipariş bugün kargoya verilmiş![]()
Bu soğutucu İntelin 12. nesil işlemcileri ile uyumlu değil sanırımNZXT Kraken X53 240mm
SULTANSLOT: Platform Slots Scatter Hitam Server Stargaming
SULTANSLOT merupakan platform slots scatter hitam server stargaming asli depo 10k dengan rtp live tertinggi jamin gampang menang hari ini mudah akses.pckolik.com
Yumulun beyler.
Fiyat yanlış değil zaten indirim bu adamlar instagramda bile duyurmuşHelal olsun PC Kolike taktir ettim Vatan gibi PTT gibi karaktersizlik yapmamışlar
Eklemişsindir fav sitelereBu soğutucu İntelin 12. nesil işlemcileri ile uyumlu değil sanırım