Pc basinda kullanmalik gozluk

foolhardy0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkadaslar cok fazla pc basinda duruyorum gozlerime zarar gelmesin diye kullanabilecegim bir gozluk varmi? Kullandiginiz felan varsa onerirmisiniz. 200tl bandinda birseyler gordum ama nasildir bilmiyorum.

valla banada lazım önersinlerde bakalm

bak dostum https://www.atasunoptik.com.tr/i-block-gozlukler şunların arasından https://www.atasunoptik.com.tr/i-block-i-block-0000-iblu07-bb-5218141--_82052 şunu kullandım. kulaklık takılıyken asla rahatsız etmiyor yalnız tek dikakt edebileceğin şey çerçevesi biraz hassas. onun dısında super
bende bunu gordum iyi mi benim masaya sert koyma ihtimalim var biraz sorun cikartirmi acaba cok mu hassas birde gozune gercekten iyi geliyor mu yani pc de mavi isik filtresi acmakla ayni seymi oluyor ?

Mevcut optik gözlüğümü özel olarak aldım, mavi ışık filtresi denilen olayın hiçbir farkını hissetmedim. Ben işe yaradığını düşünmüyorum.

Arkadaslar cok fazla pc basinda duruyorum gozlerime zarar gelmesin diye kullanabilecegim bir gozluk varmi? Kullandiginiz felan varsa onerirmisiniz. 200tl bandinda birseyler gordum ama nasildir bilmiyorum.
200₺ ye zor
Saglam e sporcular icin olanlar var ama 500₺ den basliyor diye biliyorum

200 Tl‘ye imkansız gibi bir şey mavi ışık filtresi bende çok işe yarıyor olmadan rahat edemiyorum sende nasıl etki etmiyor anlamadım

Mevcut optik gözlüğümü özel olarak aldım, mavi ışık filtresi denilen olayın hiçbir farkını hissetmedim. Ben işe yaradığını düşünmüyorum.
Hissedersin. Özellikle beyaz yüzeyleri sarımtırak gösteriyor. Her görüntünün sıcaklığı artıyor.

Hissedersin. Özellikle beyaz yüzeyleri sarımtırak gösteriyor. Her görüntünün sıcaklığı artıyor.
Özellikle sabah evin içerisindeki ışığın rengini değiştiriyor ancak ben rahatlama anlamında söylüyorum. Eskiden de göz kuruluğu vardı, hala var. Konfor farkı 0.

Özellikle sabah evin içerisindeki ışığın rengini değiştiriyor ancak ben rahatlama anlamında söylüyorum. Eskiden de göz kuruluğu vardı, hala var. Konfor farkı 0.
Kuruluk konusunda bir faydası olmaz. Sadece gözlerin az yorulur.

Atasun Optikten Mavi filtreli camlar var. Onlardan almanı tavsiye ederim. En son 160 tl idi camlar. Birde uyguna çerçeve bakarsın

Geri