Anilkyae
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 783
Sea of Thieves oynuyor musunuz?Yok ya pc oyunları ilgimi çekmiyor pek sea of Thieves istisna
Sea of Thieves oynuyor musunuz?Yok ya pc oyunları ilgimi çekmiyor pek sea of Thieves istisna
Bilgisayara zaman ayırabilir isem ve arkadaş bulabilirsem evet.Sea of Thieves oynuyor musunuz?
Çarşamba girelim hocam yazdığım saatte az önce oyyndaydım ama çıkmam lazımAldım ne zmn girioz
TmamÇarşamba girelim hocam yazdığım saatte az önce oyyndaydım ama çıkmam lazım
Silindi.Bilgisayara zaman ayırabilir isem ve arkadaş bulabilirsem evet.
GELEBİLİRİM@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @SüleymanÇakır. çarşamba gelebilecekler gelebilirim yazabilir mi sayı alacam
Belli olmaz .Gelirsem yazarım@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @SüleymanÇakır. çarşamba gelebilecekler gelebilirim yazabilir mi sayı alacam
gelebilirm evde olursam@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @SüleymanÇakır. çarşamba gelebilecekler gelebilirim yazabilir mi sayı alacam
Evde olursam ben de gelirim belli olmaz@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @SüleymanÇakır. çarşamba gelebilecekler gelebilirim yazabilir mi sayı alacam