lutfullahyaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Benim reeder m10 blue Max tabletim var buna Windows yüklemek istiyorum Windows 8 veya 10 kurmak istiyorum yardıma ihtiyacım var
Maalesef, sanırsam Unisoc var içinde. EDK2 UEFI BIOS portlanabilirliği soru işareti.Benim reeder m10 blue Max tabletim var buna Windows yüklemek istiyorum Windows 8 veya 10 kurmak istiyorum yardıma ihtiyacım var
Adam profesyonel beaaa.Maalesef, sanırsam Unisoc var içinde. EDK2 UEFI BIOS portlanabilirliği soru işareti.
Mesela evet, bu cihazda yapılabilir. SD 660 var içinde.knk benim babam telefonunu windows 11 yapmıştı markası samsung galaxy a9 2018 6gbram 128gb hafıza
bune oluyorSD 660
SoC işte. Qualcomm Snapdragon 660 yani.bune oluyor
SagolSoC işte. Qualcomm Snapdragon 660 yani.
Kral matepad 11 e olurmu acaba win?Mesela evet, bu cihazda yapılabilir. SD 660 var içinde.
Dostum poco x3 e kurabilirmiyim Windows ?SoC işte. Qualcomm Snapdragon 660 yani.
Evet, kurulabilir. Çünkü EDK2 portlandı SM7150 için:Dostum poco x3 e kurabilirmiyim Windows ?
SM8250 için EDK2 var ama Windows logosunda kilitleniyor. Çünkü DXE sürücüleri ve ACPI tablosu tam yapılamadı. Yakında yeni sürümü çıkacak. Bootloader kilidi açılıyor mu MatePad 11'de? Eski EDK2:Kral matepad 11 e olurmu acaba win?
Redmi Note 7 ve Mi Pad 4'e kuruldu mesela. SD 660'a sahip olduklarından:Sagol