RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,909
Nvidia FP zor işNvidia olsun bu sefer Nvidia Nvidia Nvidia Nvidiafull AMD F/P topladiniz hocam 1 kere Nvidia topladiniz bir nvida olsa iyi olur
Nvidia FP zor işNvidia olsun bu sefer Nvidia Nvidia Nvidia Nvidiafull AMD F/P topladiniz hocam 1 kere Nvidia topladiniz bir nvida olsa iyi olur
Abi kendi oyunumu yapmak istiyorum. Onun için UE5 için en iyi sistemi yapmanı çok isterim. Aynı zamanda tornacıyım ve AutoCad ile çizimler yapıyorum. AutoCad ve SolidWorks için uygun olan bir sistem olursa tadından yenmez.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
f/p 3060lı sistem hiç fena olmazDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bul
Rx 6700xt i5 12400f Veya RTX 3060 Tİ 3070 Ryzen 5 5600x bunların farklı kombinasyonu olabilirDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
@Abdullah Hacıgül yapar böyle şeyleriNvidia FP zor iş
6650 xt 5600Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
RTX 3080Ti abi hep orta düşük PC topluyorsun abi yüksek pc isteyen bizleri de düşün bı kerede bizim için yüksek yapDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Arkadaşın dediği gibi 3 sistem olsa giriş-orta-üst segment?Abdullah bey merhaba benim görüşüm şu 3 tane sistem çıkarılması düşük orta yüksek seviye sistem alacak arkadaşlar hangisini isterse onu alsın