Gamakay MK61 PC Açılınca Kendiliğinden Açılmıyor

Bir de bu sabah pc yi açınca kendiliğinden çalışmıştı. Sonra pc yi kapadım bir daha açtım ama yine çalışmadı kendisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani anlayamadım.
Biosta USB ayarları var orası kapalı olabilir mi ?

Öyle değil sanırım. O ayarlarını kontrol et bence.
Bios ayarlarından Pc kapalıyken bile usb girişlerine güç gönder seçeneğini açtım. Bu sefer pc açılınca klavye açık oluyor ama hiç kapanmıyor. Pc yi kapatsam bile klavyeye basınca ışıkları yanmaya devam ediyor.

Bios ayarlarından Pc kapalıyken bile usb girişlerine güç gönder seçeneğini açtım. Bu sefer pc açılınca klavye açık oluyor ama hiç kapanmıyor. Pc yi kapatsam bile klavyeye basınca ışıkları yanmaya devam ediyor.
Öyle olması gerekmiyor mu zaten.

Hayır yani Pc kapalıyken klavyenin çalışmaya devam etmesi gereksiz elektrik harcamak olmaz mı? Bir de mouse un ışığı falan sönüyor sadece klavye açık kalıyor.

Hayır yani Pc kapalıyken klavyenin çalışmaya devam etmesi gereksiz elektrik harcamak olmaz mı? Bir de mouse un ışığı falan sönüyor sadece klavye açık kalıyor.
Bende de öyle hocam kapattıktan sonra klavyeye basmayın yada type c kablosunu çekin

Şöyle saçma bir şey farkettim. Bilgisayarı kapatıp akım korumalı prizi de düğmesinden kapatır, sonra da akım korumalı prizin düğmesini açıp pc yi açınca klavye kendiliğinden açılıyor. Ama akım korumalı priz açık olduğu halde pc kapalı olur da sonradan pc yi açarsam klavye açılmıyor.

Bende de öyle hocam kapattıktan sonra klavyeye basmayın yada type c kablosunu çekin
Bende öyle sürekli.
Ha yani pc kapalı olsa bile klavyeye basınca ışıkları yanmaya devam ediyor?

Şöyle saçma bir şey farkettim. Bilgisayarı kapatıp akım korumalı prizi de düğmesinden kapatır, sonra da akım korumalı prizin düğmesini açıp pc yi açınca klavye kendiliğinden açılıyor. Ama akım korumalı priz açık olduğu halde pc kapalı olur da sonradan pc yi açarsam klavye açılmıyor.

Akım korumalı prizden kaynaklıdır o zaman. Normal priz ile dene bizde ki gibi olacak o zaman

Evet

Evet. Herhangi bir tuşa basınca geliyor rgbler hemen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,110
Üyeler
184,732
Son üye
yigitim
Geri