- Reaksiyon skoru
- 1,681
ÜRÜN ÇAKMAYMIŞ! (ONA GÖRE ALINIZ.)
Son düzenleme:
Nasıl anlarız hocam iade etme gibi bir durumumuz mevcut mu?Çakma
Anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum hocam ama toptan alsalar bile bu kadar ucuza satamazlar gelişi bile bundan fazladır.Nasıl anlarız hocam iade etme gibi bir durumumuz mevcut mu?
Hocam evet şaşırdım 1 tane sipariş ettim bakalım çakmaysa iade edicem.Anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum hocam ama toptan alsalar bile bu kadar ucuza satamazlar gelişi bile bundan fazladır.
Burada iade kolay olurmu acabaHocam evet şaşırdım 1 tane sipariş ettim bakalım çakmaysa iade edicem.
İşte bilmiyorum hocam deneyip görücez en kötü thh'ye başvururum.Burada iade kolay olurmu acaba
Bende aldim bir tane hayirli olsun bu aradaİşte bilmiyorum hocam deneyip görücez en kötü thh'ye başvururum.
Sağolun hocam sizede umarım çakma değildir.Bende aldim bir tane hayirli olsun bu arada
geneli çakma bunların. bir an amazon fln sandım heyecanlandım ama bi arkadaşım yine pttavm üzerinden süperstar almıştı ve sonuç çakmaydı. ama söylenenler şu ki çakma ama çok kötü bir çakma değil daha insaniBedava bu arada eğer orjinal ise mükemmel fiyat!
ORJİNAL DEĞİL.Bedava bu arada eğer orjinal ise mükemmel fiyat!