Çözüldü✓ 400TL Kulaklık Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,699
Max 400TL Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum
Şu aralar kardeşimin olan Oppo Enco W11 kullanıyorum arada. Şarkıların bassı, dokunmatik düzeyi, kulağıma oturuşu vs çok iyi. Bu kulaklık ile oyun da oynucam ama genelde hikayeli oyunlar ve Battlefield, cod gibi oyunları oynucam. Ses gecikmesi az olursa iyi olur.
En önemli etken Enco w11 ile aynı veya daha iyi bass ve tiz olursa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de kulaklığın şarjı uzun gitse çok iyi olur. Bugün 8saat civarı Enco W11 kullandım şarjı hâlâ bitmedi

@Evil Belief hocam daha iyi öneri yapar.
Aklımda biraz bütçe arttırıp Oppo Enco buds var w11'den daha iyi gibi. Teknosa gibi bir yerden almak istiyordum teknosa'da 445tl alınır mı sence? Sanırım w11'in yenilenmiş versiyonu gibi bir şey. W11'i sevdim oyunlarda ses gecikmesi hissedilmiyor

Oppo Enco Buds güzeldir hocam, memnun kalmışsınız bence alternatiflere gerek yok, bir tık bütçe artırıp bunu alabilirsiniz:

W12 olarak geçer, W11'den sonra çıkan ve pil süresinde ufak geliştirmeler olan model.

Oppo Enco Buds güzeldir hocam, memnun kalmışsınız bence alternatiflere gerek yok, bir tık bütçe artırıp bunu alabilirsiniz:

W12 olarak geçer, W11'den sonra çıkan ve pil süresinde ufak geliştirmeler olan model.
@Evil Belief hocam daha iyi öneri yapar.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Enco Buds almayı düşünüyorum
İyi akşamlar

Geri