theISKELETOR
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Beyler monitörü açarken azıcık yırttım sıkıntı olur mu değişim için ve de hdmi kablosunun poşetini yırtmadan açmak imkansızdı onu da yırttım ?
Amazon harici iade almaz satın aldığın yerin destek kısmına iade koşullarına gir orda hasarlı kutu diye bir yer var mı varsa büyük ihtimal kabul etmezlerBeyler monitörü açarken azıcık yırttım sıkıntı olur mu değişim için ve de hdmi kablosunun poşetini yırtmadan açmak imkansızdı onu da yırttım ?
Alıntıyı görüntüle
Nerden aldın? Amazon.com.tr ise sıkıntı olmaz. Başka yerdense ve 14 günü geçirdiysen muhtemelen almazlar.
Trendyol içinden bir satıcıdan aldım 14 gün geçmedi hala 5-6 günüm varAmazon harici iade almaz satın aldığın yerin destek kısmına iade koşullarına gir orda hasarlı kutu diye bir yer var mı varsa büyük ihtimal kabul etmezler
satıcıya sormanız daha doğru olurTrendyol içinden bir satıcıdan aldım 14 gün geçmedi hala 5-6 günüm var
Satıcıya sorsam yok diyecek başka ne diyecek ki hocam, kargo geldiğinde öyleydi desem yemezler mi xdsatıcıya sormanız daha doğru olur
kargo geldiğinde öyleyse kargoyu almamanız lazım zaten, o yüzden gene geri almaz almazsaSatıcıya sorsam yok diyecek başka ne diyecek ki hocam, kargo geldiğinde öyleydi desem yemezler mi xd
kargo geldiğinde öyleyse kargoyu almamanız lazım zaten, o yüzden gene geri almaz almazsa
Hay aksi ya, monitörde 1 ölü piksel çıkmıştı, ya amazondan almayı bende denedim ama sıkıntı yaşamıştım, son çare satıcıya sorayım, o da olmadı AOC garantisini kullansam değişim yaparlar mı sonuçta 1 tam ölü piksel garantiye giriyor hocamkutuda sıkıntı varsa kargoyu teslim almaman lazım direk.
1 ölü piksele pek bir şey demezler gibime geliyor ama şansınızı deneyebilirsinizHay aksi ya, monitörde 1 ölü piksel çıkmıştı, ya amazondan almayı bende denedim ama sıkıntı yaşamıştım, son çare satıcıya sorayım, o da olmadı AOC garantisini kullansam değişim yaparlar mı sonuçta 1 tam ölü piksel garantiye giriyor hocam
Farkındayım bende ama çok sıkışmıştı yapacak bir şey yoktu daha dikkatli olunabilirdi tabii ki.Elindeki kutu asma kilit ile kilitlenmiş sandık değil ki kutuya zarar veriyorsun
Tahminimce bu ufak şeyden bile bahane üretip iade almazlar.
AOC firması bizzat kendi diyor hocam seve seve almak zorundalar1 ölü piksele pek bir şey demezler gibime geliyor ama şansınızı deneyebilirsiniz