Dostlar bütçe max 3000 Tl. Aradığımız özellikler Smart Tv ve min 32 inç olması. Dayanıklı, kaliteli uzun süre götürebilicek Tv önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Şöyle bir şey önerebilirim, smart tvlerin geneli 3k üstünde oluyor. Ortalama 2-2.5k arası bir 1080p televizyon bulup mi tv stick ile işini halledebilirsin diye düşünüyorum. Smart tv lerden çok çok daha iyi olacaktır. Aynı zamanda istersen mi tv stick i söküp başka televizyonda da kullanabilirsin.
Ürünün resmi sitesinde çözünürlüğüne Full HD yazmışlar. Epey.com'da ürün özelliklerine Full HD yazmışlar. Ancak ürün gerçekte 1366 x 768 (HD) çözünürlüğe sahip. Bunlar da doğrudan satın alan 2 farklı kişinin eklediği ürün kutusu fotoğrafları: Yakınlaştırdığımızda HD Ready sembolünü de...
forum.donanimarsivi.com
Güncel fiyatından bihaberim ama Vestel 32FA9500'e bakabilirsiniz, epey bir araştırdıktan sonra aldım ve şimdiye kadar memnunum.
Dostlar bütçe max 3000 TL. Aradığımız özellikler Smart Tv ve min 32 inç olması. Dayanıklı, kaliteli uzun süre götürebilicek Tv önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Ürünün resmi sitesinde çözünürlüğüne Full HD yazmışlar. Epey.com'da ürün özelliklerine Full HD yazmışlar. Ancak ürün gerçekte 1366 x 768 (HD) çözünürlüğe sahip. Bunlar da doğrudan satın alan 2 farklı kişinin eklediği ürün kutusu fotoğrafları: Yakınlaştırdığımızda HD Ready sembolünü de...
forum.donanimarsivi.com
Güncel fiyatından bihaberim ama Vestel 32FA9500'e bakabilirsiniz, epey bir araştırdıktan sonra aldım ve şimdiye kadar memnunum.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Böyle bir televizyon buldum sizce alınır mı ? Attıklarınızdan biraz daha iyi gibi sanki tam hakim değilim bu konulara.
Toshiba 32ll3c63dt.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Böyle bir televizyon buldum sizce alınır mı ? Attıklarınızdan biraz daha iyi gibi sanki tam hakim değilim bu konulara.
Toshiba 32ll3c63dt.
Alınır hocam televizyondaki donanım için fiyat iyi ama enerji sınıflandırmasına baktığımda berbat. F sınıfında yer alıyor bu da daha fazla elektrik tükettiğini ve verimliliğinin az olduğunu gösteriyor. Mümkünse B sınıfı üzerindeki enerji tüketimi olan cihazlara yönelin. (D sınıfı buzdolabım var, televizyonla bir değil ancak ayda 70 80TL faturayı etkiliyor. A sınıfı olsa taş çatlasa 30 40TL etkilerdi.)
Toshiba 32ll3c63dt.
Mümkünse smart tv olmayan 1080p bir televizyon bulup Xiaomi Mi TV Stick almanız kat kat iyi olacaktır. Düşük fiyat bandındaki smart tvler de ilerleyen süreçte işletim sistemleri donma vs. yapabiliyor yani çok kaliteli değiller ama kötü de değiller.