Galiba one year da sadece 2 DLC varmış ama hangisi daha iyi bilemiyorumBen sadece 2016 oynadım.
Eternal ile aralarında fark nedir? onu anlamadım hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırmadım açığı.
DLC olanın fiyatı aşırı fark yaratmıyorsa alabilirsin. Dlc içerikleri neymiş araştır istersen.Galiba one year da sadece 2 DLC varmış ama hangisi daha iyi bilemiyorum
dlc farkı var.Arkadaşlar indirimdeyken DOOM Eternal almayı düşünüyorum fakat arasında kaldığım 2 farklı versiyonu var. Biri "Year One Pass" diğeri " Standard Edition". Hangisini almam gerekiyor? Aralarındaki fark nedir?
Year One Pass'te ana hikaye yok sadece 2 DLC hikayesi ve Battlemod var. Standart Sürümde Temel oyunu almış oluyorsunuz yani ana hikayeyi, diğerinde sadece 2 DLC. Zaten dikkat ederseniz Standar sürüm daha pahalı Year One Pass'e göre.Arkadaşlar indirimdeyken DOOM Eternal almayı düşünüyorum fakat arasında kaldığım 2 farklı versiyonu var. Biri "Year One Pass" diğeri " Standard Edition". Hangisini almam gerekiyor? Aralarındaki fark nedir?
DLC'leri oynamak istiyorsan Year One Pass'i, sadece ana hikayeyi oynamak için Standard sürümü, hikaye+DLC istiyorsan Deluxe sürümü almalısın. Şahsi fikrim Deluxe'u yapıştır.Arkadaşlar indirimdeyken DOOM Eternal almayı düşünüyorum fakat arasında kaldığım 2 farklı versiyonu var. Biri "Year One Pass" diğeri " Standard Edition". Hangisini almam gerekiyor? Aralarındaki fark nedir?