Neler Yeni

CS:GO da ki hilelerden kurtulmanın bir yolu var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Karataş
Öncelikle belki dalga geçeceksiniz ama benim Rankım Usta Seçkin Gümüş ve bu benim için çok ama çok büyük bir başarı. Çünkü abartısız söylüyorum ki hesabımda girdiğim tüm maçların %99'u hile. Ya benim takımda oluyorlar ya da karşı takımda. Bu adamlar hiç mi ban yemiyor arkadaşlar? Hesabım bir de seçkin. 250 lira verdim ben bu CS:GO ya ve benim içim yanıyor. Güven faktörüm falan da yüksek. Artık kurtulmak istiyorum bu hilelerden. Ne yapsam bu düzelir? Lütfen söyleyin arkadaşlar.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Faceit veya Yeşil Güven faktörü. Başka şansınız yok.

KlausM

80+ Silver
seçkin de hile gelmiyor diyolardı?

ben de alıcam sonra para boşa gitmesin.

Helixo

80+ Bronze
tek çözüm

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    61.5 KB · Hit: 59

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Öncelikle belki dalga geçeceksiniz ama benim Rankım Usta Seçkin Gümüş ve bu benim için çok ama çok büyük bir başarı. Çünkü abartısız söylüyorum ki hesabımda girdiğim tüm maçların %99'u hile. Ya benim takımda oluyorlar ya da karşı takımda. Bu adamlar hiç mi ban yemiyor arkadaşlar? Hesabım bir de seçkin. 250 lira verdim ben bu CS:GO ya ve benim içim yanıyor. Güven faktörüm falan da yüksek. Artık kurtulmak istiyorum bu hilelerden. Ne yapsam bu düzelir? Lütfen söyleyin arkadaşlar.
Prime acc ve güven faktörü

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Rozetlerinin olması gerekiyor. Yani kısaca yeşil faktör olması lazım.
Ha ben hiç çekemem dersen Faceit'de TSL girebilirsin.
Zaten ben CSGO'da MM oynayarak zevk alacağınızı düşünmüyorum Faceit daha iyi bir platform.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,239
İsim
Mert Metshi
Bana hiç gelmiyor. İyi oynayanları hile sanmış olabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Karataş
Bana hiç gelmiyor. İyi oynayanları hile sanmış olabilir misin?
Yok hayır bir iki defa bana iyi oynayan denk geldi fakat bahsettiğim kişiler mevlana ya da wallhack açan tipler. Adam kaya kaya gidiyor ve duvardan vuruyor. Dün 10 maç girdim 8-9 maçta denk geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom