jayy 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 1 13 Eylül 2022 #1 lenovo ideapad gaming 3 15IHU6 ekran görüntüsü nasıl alınır? prtsc bastım bikac kere aldim ama artık alamıyorum windows logosu+shift+S diyo yapıorum yine almıyorum nası alcam ya oyunda dizi izlerken falan alasım geliyo alamıyorum
lenovo ideapad gaming 3 15IHU6 ekran görüntüsü nasıl alınır? prtsc bastım bikac kere aldim ama artık alamıyorum windows logosu+shift+S diyo yapıorum yine almıyorum nası alcam ya oyunda dizi izlerken falan alasım geliyo alamıyorum
nightfall 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 358 Reaksiyon skoru 173 13 Eylül 2022 #2 Windows tuşu + PrtSc denediniz mi? Bu kısayol direkt ekran görüntüsü alıp Resimler klasörüne kaydeder
Windows tuşu + PrtSc denediniz mi? Bu kısayol direkt ekran görüntüsü alıp Resimler klasörüne kaydeder
jayy 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 1 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 nightfall yazmış: Windows tuşu + PrtSc denediniz mi? Bu kısayol direkt ekran görüntüsü alıp Resimler klasörüne kaydeder Devamı için tıklayın... oha oldu çok teşekkürler
nightfall yazmış: Windows tuşu + PrtSc denediniz mi? Bu kısayol direkt ekran görüntüsü alıp Resimler klasörüne kaydeder Devamı için tıklayın... oha oldu çok teşekkürler
nightfall 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 358 Reaksiyon skoru 173 13 Eylül 2022 #4 jayy yazmış: oha oldu çok teşekkürler Devamı için tıklayın... Rica ederim