Olay benim başıma geldi arkadaşım bu forumda takıldığı için benim için konu açtı. Olay şöyle oldu dc de takılırken ekran dondu yanıt vermedi pcyi kapattım tekrar açmayı denerken otomatik olarak bios a attı sonradan ssdnin bozulma şüphesiyle windowsu tekrar kurmayı denedik ama windowsu yükleyebileceğimiz her hangi bir depolama birimi bulamadı yani ssd gözükmüyor. Bu durumda ssd almam mı gerekir?Bozulmuş olabılır mı aygıt yonetıcısnde falan gozukuyor nu
Tahminlerime göre ya temassızlık yapıyor ya da M2 sizlere ömür.Bi’ anda m2 ssd gözükmemeye başladı, bios kısmında da gözükmüyor. Ne yapabiliriz?
hocam şimdi ssdnizi sök tak yapmışsınızdır zaten biosda da gözükmüyorsa bence bozulmuştur fakat şöyle bir olay var ben sistemi ilk kurdugumda bilgisayarım biosdan çıkmıyordu ama hdd ssd gözüküyordu uefi csm gibi bir şey vardı orada ikisinden birini seçtiğimde düzelmişti tamamen şansa baglı ama zarar gelmez bi deneyin benceOlay benim başıma geldi arkadaşım bu forumda takıldığı için benim için konu açtı. Olay şöyle oldu dc de takılırken ekran dondu yanıt vermedi pcyi kapattım tekrar açmayı denerken otomatik olarak bios a attı sonradan ssdnin bozulma şüphesiyle windowsu tekrar kurmayı denedik ama windowsu yükleyebileceğimiz her hangi bir depolama birimi bulamadı yani ssd gözükmüyor. Bu durumda ssd almam mı gerekir?
Bilgisayarın diğer bileşenlerinde bir sorun yoktur dimi ona göre ssdyi garantiye yollacağımTahminlerime göre ya temassızlık yapıyor ya da M2 sizlere ömür.
hocam şimdi ssdnizi sök tak yapmışsınızdır zaten biosda da gözükmüyorsa bence bozulmuştur fakat şöyle bir olay var ben sistemi ilk kurdugumda bilgisayarım biosdan çıkmıyordu ama hdd ssd gözüküyordu uefi csm gibi bir şey vardı orada ikisinden birini seçtiğimde düzelmişti tamamen şansa baglı ama zarar gelmez bi deneyin bence
Büyük ihtimalle M2 SSD'niz bozuldu sizin.Bilgisayarın diğer bileşenlerinde bir sorun yoktur dimi ona göre ssdyi garantiye yollacağım
Yapıcak bir şey yok hocam geçmiş olsun diyelim bi soğuk su içeyim.Büyük ihtimalle M2 SSD'niz bozuldu sizin.
Yapıcak bir şey yok hocam geçmiş olsun diyelim bi soğuk su içeyim.