Ultima-5500 Sistem fiyatı ucuz gibi geldi

Bazı oyunlarda Ryzen bazı oyunlarda İntel önde.
Genel anlamda yeni nesil işlemci almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum ayrıca B450 anakart yerine yeni nesil h610 anakart alınması daha mantıklı anakart fiyat farkı var sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herşeyi FPS olarak görüyorsan sıkıntı var bro
FPS dışı ne avantajı var ki Ryzen 5 5500 işlemcinin yeni nesil i3 işlemciye göre?

pc mühendisligi okumak istiyorum i3ün yazılıma herhangi bir etkisi var mi? renderda kötü ama yazilim isinde nasil

Genel anlamda yeni nesil işlemci almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum ayrıca B450 anakart yerine yeni nesil h610 anakart alınması daha mantıklı anakart fiyat farkı var sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS dışı ne avantajı var ki Ryzen 5 5500 işlemcinin yeni nesil i3 işlemciye göre?
Hocam her şey FPS değil. Bazısında AMD bazısında Intel önde eşit yani. Ama bir farkta Ryzen 5500 6 core 12 thread. İntel 4 8. Ve ne kadar yeni nesilde olsa. İntele güveniyor musun? Ve giriş seviyesi h610 a 12400 takarsın i7 veya i9 takmak mantıklı değil?. Başka ne değişcek?
Pci4 ile pci3 arasındaki farkı hissetmezsin çünkü bunlar standart. Sırf yeni nesil diye ne kadar mantıklı i3 almak. Zaten Abdullah abide gt2 sistemde forumda Ryzen 5500 olan sistemi önermiştir.

Pc gerçekten gayet iyi üzerine 800 liraya ryzen 5 5600e de yükseltilirse bütçe varsa, gayet iyi performansa ucuz pc olur

12100F yerine Ryzen 5500 modeli alınabilir 12400F olsa düşünmeyin Intel alin derdim

Geri